Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

7 kändisbarn som inte ser ut som sina föräldrar

13 jan, 2023 
AvEmma Castman
7 kändisbarn som inte ser ut som sina föräldrar
Många kändisbarn påminner om sina föräldrar, både när det kommer till utseende och karriärval – men inte alla. Här är sju exempel på Hollywoodstjärnor som är ganska olika sina småttingar.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Se 8 kändisar som vägrar anlita barnvaktBrand logo
Se 8 kändisar som vägrar anlita barnvakt

Lika som bär? Nja, inte riktigt. Spana in bilderna nedan och se kändisarna och deras barn sida vid sida. Hur lika tycker du att de är?

Kändisbarnen som inte är jättelika sina föräldrar

Jennifer Lopez och Emme Maribel Muñiz

Jennifer Lopez och Emme Maribel Muñiz

För ett tag sedan gjorde Jennifer Lopez dotter Emme Maribel Muñiz henne sällskap på scen – och att hon ärvt sin mammas sångtalang råder det ingen tvekan om. Likheterna utseendemässigt är dock inte lika slående, även om det så klart finns en hel del som påminner om varandra.

Annons

Jessica Alba och Haven Garner Warren

Jessica Alba och Haven Garner Warren

Jessica Alba och Cash Warren har tre barn tillsammans; Honor, Hayes och Haven. Barnen, som nu är 14, 11 och 4,5 år, brås alla på sin mamma på olika sätt – även om Haven kanske är den som är minst lik henne.

Christina Aguilera och Max Liron Bratman

Christina Aguilera och Max Liron Bratman

Christina Aguilera fick sonen Max tillsammans med ex-maken Jordan Bratman 2008. Och även om det finns likheter mellan mor och son påminner Max definitivt mer om sin pappa än mamma.

Annons

Madonna och Lourdes Leon

Madonna och Lourdes Leon

Madonna och äldsta dottern Lourdes Leon är lika på sitt sätt, men definitivt inte kopior. Lourdes och pappan Carlos Leon däremot – ja, de påminner en hel del om varandra.

Demi Moore och Tallulah Willis

Demi Moore och Tallulah Willis

Tallulah Willis är den yngsta i en systerskara om tre som ex-makarna Demi Moore och Bruce Willis fick under sitt trettonåriga äktenskap. Hon påminner så klart om både sin mamma och pappa, men är lite mer lik Bruce än Demi – inte sant?

Annons

Ben Affleck och Violet Affleck

Ben Affleck och Violet Affleck

Ex-makarna Ben Affleck och Jennifer Garner har tre barn tillsammans. Violet är parets äldsta dotter och visst är hon en kopia av sin mamma snarare än sin pappa?

Kourtney Kardashian och Mason Dash Disick

Kourtney Kardashian och Mason Dash Disick

Mason Dash Disick är en kopia av sin pappa, Scott Disick. Likheterna med mamma Kourtney är inte lika slående, även om de påminner en del om varandra ändå.

Artikelinspiration: Teddy Feed

Foto: TT

Kändisbarnen som är bästa vänner – tack vare sina föräldrarBrand logo
Kändisbarnen som är bästa vänner – tack vare sina föräldrar

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons