7 kändisbarn som inte ser ut som sina föräldrar

7 kändisbarn som inte ser ut som sina föräldrar

Många kändisbarn påminner om sina föräldrar, både när det kommer till utseende och karriärval – men inte alla. Här är sju exempel på Hollywoodstjärnor som är ganska olika sina småttingar.
13 januari, 2023
Se 8 kändisar som vägrar anlita barnvakt
0:56

Efter reklamen: Se 8 kändisar som vägrar anlita barnvakt

(0:56)

Slå på ljud

Lika som bär? Nja, inte riktigt. Spana in bilderna nedan och se kändisarna och deras barn sida vid sida. Hur lika tycker du att de är?

Hollywoodkändisarna och deras döttrar i samma ålder

Kändisbarnen som inte är jättelika sina föräldrar

Jennifer Lopez och Emme Maribel Muñiz

För ett tag sedan gjorde Jennifer Lopez dotter Emme Maribel Muñiz henne sällskap på scen – och att hon ärvt sin mammas sångtalang råder det ingen tvekan om. Likheterna utseendemässigt är dock inte lika slående, även om det så klart finns en hel del som påminner om varandra.

Jessica Alba och Haven Garner Warren

Jessica Alba och Cash Warren har tre barn tillsammans; Honor, Hayes och Haven. Barnen, som nu är 14, 11 och 4,5 år, brås alla på sin mamma på olika sätt – även om Haven kanske är den som är minst lik henne.

Christina Aguilera och Max Liron Bratman

Christina Aguilera och Max Liron Bratman
Xavier Collin/Image Press Agency

Christina Aguilera fick sonen Max tillsammans med ex-maken Jordan Bratman 2008. Och även om det finns likheter mellan mor och son påminner Max definitivt mer om sin pappa än mamma.

Madonna och Lourdes Leon

Madonna och Lourdes Leon
SOME

Madonna och äldsta dottern Lourdes Leon är lika på sitt sätt, men definitivt inte kopior. Lourdes och pappan Carlos Leon däremot – ja, de påminner en hel del om varandra.

Kändisbarnen som är superlika sina mammor

Demi Moore och Tallulah Willis

Tallulah Willis är den yngsta i en systerskara om tre som ex-makarna Demi Moore och Bruce Willis fick under sitt trettonåriga äktenskap. Hon påminner så klart om både sin mamma och pappa, men är lite mer lik Bruce än Demi – inte sant?

Ben Affleck och Violet Affleck

Ex-makarna Ben Affleck och Jennifer Garner har tre barn tillsammans. Violet är parets äldsta dotter och visst är hon en kopia av sin mamma snarare än sin pappa?

Kourtney Kardashian och Mason Dash Disick

Mason Dash Disick är en kopia av sin pappa, Scott Disick. Likheterna med mamma Kourtney är inte lika slående, även om de påminner en del om varandra ändå.

Kändisbarnen som är mest lik sin pappa

Artikelinspiration: Teddy Feed

Foto: TT

Kändisbarnen som är bästa vänner – tack vare sina föräldrar
1:08

Efter reklamen: Kändisbarnen som är bästa vänner – tack vare sina föräldrar

(1:08)

Slå på ljud