Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Kändisbarnen som är superlika sina mammor

05 dec, 2022 
AvLinda Strömbäck
Kändisbarn med sina mammor
Leni Klum, Gigi Hadid och Kaia Gerber är bara några exempel på kändisbarn som brås på sina mammor. Se tjugo kändisbarn som är mamma upp i dagen här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Se 4 kända svenskar som jobbat med sina barnBrand logo
Se 4 kända svenskar som jobbat med sina barn

Inte nog med att många barn ofta är en kopia av sin förälder – många av kändisbarnen går även i sina föräldrars fotspår. Här är kändisbarnen som brås på sin mamma!

Gigi Hadid

Precis som sin mamma Yolanda, har dottern Gigi gjort karriär som modell. Redan 2013 fick Gigi Hadid kontrakt med IMG Models, och har sedan dess gjort otaliga jobb för några av världens mäktigaste modehus. Men modellkarriären är inte det enda Gigi och Yolanda har gemensamt – de är dessutom så lika!

Gigi Hadid
Gigi Hadid
Annons
Yolanda Hadid
Yolanda Hadid

Kendall Jenner

Av Kris Jenners alla sex barn, skulle vi ändå vilja säga att Kendall är den i Kardashian Jenner-familjen som är mest lik sin mamma.

Kendall Jenner
Kendall Jenner
Annons
Kris Jenner
Kris Jenner

Margaret Qualley

Skådespelaren Andie McDowell fick dottern Margaret med maken Paul 1994. Idag är Margaret själv skådespelare och syns i bland annat i Netflix-serien Maid.

Margaret Qualley
Margaret Qualley
Annons
Andie McDowell
Andie McDowell

Tora Hallström

Skådespelaren Lena Olin och stjärnregissören Lasse Hallström fick dottern Tora 1995. I december 2022 gjorde hon skådespelardebut, efter en avslutad karriär inom finans på investmentbanken Goldman Sachs i New York. I filmen Hilma spelar Tora mot mamma Lena, där de båda gestaltar konstnären Hilma af Klint. Filmen är dessutom regisserad av pappa Lasse.

Tora Hallström
Tora Hallström
Annons
Lena Olin
Lena Olin

Molly Nutley

Helena Bergströms dotter Molly har flera gånger blivit jämförd med sin mamma. 2010 spelade de dessutom mamma och dotter i Änglagård – tredje gången gillt, som Mollys pappa Colin Nutley regisserade.

Molly Nutley
Molly Nutley
Annons
Helena Bergström
Helena Bergström

Ava Phillippe

Reese Witherspoon och Ryan Phillippes dotter Ava föddes 1999, och trots att många påstår att Ava och Reese idag ser ut som tvillingar, så håller inte Reese med till hundra procent.

– Varken hon eller jag tycker att vi är särskilt lika, berättade Reese i talkshowen Today With Jenna & Hoda tidigare i år.

Vi vill ändå hävda motsatsen!

Ava Phillppe
Ava Phillppe
Annons
Reese Witherspoon
Reese Witherspoon

Shiloh Jolie Pitt

Angelina Jolie och Brad Pitts första biologiska dotter Shiloh blev redan innan födseln en kändisbebis. Ryktet säger att People dessutom betalade 4 miljoner dollar för rättigheterna till de första babybilderna på Shiloh. Sedan dess har intresset för Brangelinas dotter bara ökat– inte minst pågrund av sin likhet med sin mamma!

Shiloh Jolie Pitt
Shiloh Jolie Pitt
Annons
Angelina Jolie
Angelina Jolie

Apple Martin

Gwyneth Paltrow och Chris Martin fick dottern Apple 2004. Redan då blev kändisdottern omskriven i media, inte bara pågrund av sina berömda föräldrar – utan också för sitt unika namn. I en intervju med Oprah Winfrey berättade Goop-grundaren om namnvalet, och att det var maken Chris som föreslog Apple.

– Det lät gulligt och målade upp en så fin bild för mig. Äpplen är söta, hälsosamma och samtidigt en biblisk symbol. Jag tyckte det lät underbart, berättade Gwyneth.

Happy Jankell

Annika Jankell och Torsten Flinck fick dottern Happy 1993. Samtidigt som Happy ärvt sin pappas ådra för skådespeleri, så har hon onekligen ärvt sin mammas utseende!

Annons
Happy Jankell
Happy Jankell
Annika Jankell
Annika Jankell

Kaia Gerber

Cindy Crawfords dotter Kaia har de senaste åren blivit uppmärksammad för att vara en kopia av sin mamma – och vi förstår varför!

Annons
Kaia Gerber
Kaia Gerber
Cindy Crawford
Cindy Crawford

Damian Hurley

Elisabeth Hurleys son Damian föddes 2002. Idag är han, precis som Elisabeth, också skådespelare och modell.

Annons

Filip Lamprecht

Kristin Kaspersens son Filip har de senaste åren blivit uppmärksammad i media – delvis som Peg Parneviks pojkvän, men också genom Let's dance där han kammade hem glasskon 2021.

Filip Lamprecht
Filip Lamprecht
Kristin Kaspersen
Kristin Kaspersen
Annons

Chicago West

Kim Kardashian och Kanye West yngsta dotter Chicago, eller Chi som mamma Kim kallar henne, är idag fyra år gammal. Och precis som att dottern North är sin pappa upp i dagen, måste vi nog säga att Chi är mammas flicka.

Maya Hawke

Kändisdottern Maya Hawke har även hon gjort sig ett namn i filmbranschen, precis som sina skådisföräldrar Uma Thurman och Ethan Hawke. Bland annat har vi sett henne i Netflix-succén Stranger Things som den älskvärda karaktären Robin.

Maya Hawke
Maya Hawke
Uma Thurman
Uma Thurman
Annons

Lily Mo Sheen

Kate Beckinsale och Michael Sheens dotter Lily Mo började sin skådespelarkarriär redan vid 7 års ålder. Hon har även spelat en yngre version av sin mamma i filmen Everybody's Fine 2009.

Lily Mo Sheen
Lily Mo Sheen
Annons

Suri Cruise

När ett av Hollywoods mest omskrivna par, Tom Cruise och Katie Holmes, fick barn 2006 blev Suri Cruise namnet på allas läppar. Idag är Suri 16 år gammal och bor med sin mamma i New York.

Suri Cruise
Suri Cruise
Katie Holmes
Annons

Lila Moss

Kate Moss 20-åriga dotter Lila har själv gjort karriär i modebranschen. Bland annat har hon prytt omslaget på Vouge och gått visningar för modehus som Fendi, Versace och Miu Miu på fashion week.

Lila Moss
Lila Moss
Kate Moss
Kate Moss
Annons

Rumer Willis

Skådespelarna Demi Moore och Bruce Willis dotter Rumer gjorde skådespelardebut redan som femåring. Sedan dess har vi sett henne i filmer som The House Bunny och Once upon a time in Hollywood.

Zoë Kravitz

1988 fick artisten Lenny Kravitz och Lisa Bonet dottern Zoë – och det är inte svårt att se vem hon brås på!

Zoë Kravits
Zoë Kravits
Lisa Bonet
Lisa Bonet
Annons

Leni Klum

Denna mor och dotter-duo har inte bara blivit uppmärksammad för sina likheter – de har dessutom gjort ett antal modelljobb tillsammans genom tiderna. Idag är Leni en frekvent bokad modell och jobbar för märken som Dolce & Gabbana, samtidigt som hon nyligen flyttat till NYC för att satsa på sin modellkarriär.

Leni Klum Heidi Klum
Leni Klum och Heidi Klum
Leni Klum Heidi Klum
Leni Klum och Heidi Klum

Foto: TT

Svenska kändisar och deras barn i (typ!) samma ålderBrand logo
Svenska kändisar och deras barn i (typ!) samma ålder

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons