Kändisbarnen som är superlika sina mammor

Kändisbarn med sina mammor

Leni Klum, Gigi Hadid och Kaia Gerber är bara några exempel på kändisbarn som brås på sina mammor. Se tjugo kändisbarn som är mamma upp i dagen här!
05 december, 2022
Se 4 kända svenskar som jobbat med sina barn
0:42

Efter reklamen: Se 4 kända svenskar som jobbat med sina barn

(0:42)

Slå på ljud

Inte nog med att många barn ofta är en kopia av sin förälder – många av kändisbarnen går även i sina föräldrars fotspår. Här är kändisbarnen som brås på sin mamma!

Kändisbarnen som är mest lik sin pappa

Gigi Hadid

Precis som sin mamma Yolanda, har dottern Gigi gjort karriär som modell. Redan 2013 fick Gigi Hadid kontrakt med IMG Models, och har sedan dess gjort otaliga jobb för några av världens mäktigaste modehus. Men modellkarriären är inte det enda Gigi och Yolanda har gemensamt – de är dessutom så lika!

Gigi Hadid

Gigi Hadid

Yolanda Hadid

Yolanda Hadid

Kendall Jenner

Av Kris Jenners alla sex barn, skulle vi ändå vilja säga att Kendall är den i Kardashian Jenner-familjen som är mest lik sin mamma.

Kendall Jenner

Kendall Jenner

Kris Jenner

Kris Jenner

Margaret Qualley

Skådespelaren Andie McDowell fick dottern Margaret med maken Paul 1994. Idag är Margaret själv skådespelare och syns i bland annat i Netflix-serien Maid.

Margaret Qualley

Margaret Qualley

Andie McDowell

Andie McDowell

Tora Hallström

Skådespelaren Lena Olin och stjärnregissören Lasse Hallström fick dottern Tora 1995. I december 2022 gjorde hon skådespelardebut, efter en avslutad karriär inom finans på investmentbanken Goldman Sachs i New York. I filmen Hilma spelar Tora mot mamma Lena, där de båda gestaltar konstnären Hilma af Klint. Filmen är dessutom regisserad av pappa Lasse.

Tora Hallström

Tora Hallström

Lena Olin

Lena Olin

Molly Nutley

Helena Bergströms dotter Molly har flera gånger blivit jämförd med sin mamma. 2010 spelade de dessutom mamma och dotter i Änglagård – tredje gången gillt, som Mollys pappa Colin Nutley regisserade.

Molly Nutley

Molly Nutley

Helena Bergström

Helena Bergström

Ava Phillippe

Reese Witherspoon och Ryan Phillippes dotter Ava föddes 1999, och trots att många påstår att Ava och Reese idag ser ut som tvillingar, så håller inte Reese med till hundra procent.

– Varken hon eller jag tycker att vi är särskilt lika, berättade Reese i talkshowen Today With Jenna & Hoda tidigare i år.

Vi vill ändå hävda motsatsen!

Ava Phillppe

Ava Phillppe

Reese Witherspoon

Reese Witherspoon

Shiloh Jolie Pitt

Angelina Jolie och Brad Pitts första biologiska dotter Shiloh blev redan innan födseln en kändisbebis. Ryktet säger att People dessutom betalade 4 miljoner dollar för rättigheterna till de första babybilderna på Shiloh. Sedan dess har intresset för Brangelinas dotter bara ökat– inte minst pågrund av sin likhet med sin mamma!

Shiloh Jolie Pitt

Shiloh Jolie Pitt

Angelina Jolie

Angelina Jolie

Apple Martin

Gwyneth Paltrow och Chris Martin fick dottern Apple 2004. Redan då blev kändisdottern omskriven i media, inte bara pågrund av sina berömda föräldrar – utan också för sitt unika namn. I en intervju med Oprah Winfrey berättade Goop-grundaren om namnvalet, och att det var maken Chris som föreslog Apple.

– Det lät gulligt och målade upp en så fin bild för mig. Äpplen är söta, hälsosamma och samtidigt en biblisk symbol. Jag tyckte det lät underbart, berättade Gwyneth.

Happy Jankell

Annika Jankell och Torsten Flinck fick dottern Happy 1993. Samtidigt som Happy ärvt sin pappas ådra för skådespeleri, så har hon onekligen ärvt sin mammas utseende!

Happy Jankell

Happy Jankell

Annika Jankell

Annika Jankell

Kaia Gerber

Cindy Crawfords dotter Kaia har de senaste åren blivit uppmärksammad för att vara en kopia av sin mamma – och vi förstår varför!

Kaia Gerber

Kaia Gerber

Cindy Crawford

Cindy Crawford

Damian Hurley

Elisabeth Hurleys son Damian föddes 2002. Idag är han, precis som Elisabeth, också skådespelare och modell.

Filip Lamprecht

Kristin Kaspersens son Filip har de senaste åren blivit uppmärksammad i media – delvis som Peg Parneviks pojkvän, men också genom Let's dance där han kammade hem glasskon 2021.

Filip Lamprecht

Filip Lamprecht

Kristin Kaspersen

Kristin Kaspersen

Chicago West

Kim Kardashian och Kanye West yngsta dotter Chicago, eller Chi som mamma Kim kallar henne, är idag fyra år gammal. Och precis som att dottern North är sin pappa upp i dagen, måste vi nog säga att Chi är mammas flicka.

Maya Hawke

Kändisdottern Maya Hawke har även hon gjort sig ett namn i filmbranschen, precis som sina skådisföräldrar Uma Thurman och Ethan Hawke. Bland annat har vi sett henne i Netflix-succén Stranger Things som den älskvärda karaktären Robin.

Maya Hawke

Maya Hawke

Uma Thurman

Uma Thurman

Lily Mo Sheen

Kate Beckinsale och Michael Sheens dotter Lily Mo började sin skådespelarkarriär redan vid 7 års ålder. Hon har även spelat en yngre version av sin mamma i filmen Everybody's Fine 2009.

Lily Mo Sheen

Lily Mo Sheen

Suri Cruise

När ett av Hollywoods mest omskrivna par, Tom Cruise och Katie Holmes, fick barn 2006 blev Suri Cruise namnet på allas läppar. Idag är Suri 16 år gammal och bor med sin mamma i New York.

Suri Cruise

Suri Cruise

Lila Moss

Kate Moss 20-åriga dotter Lila har själv gjort karriär i modebranschen. Bland annat har hon prytt omslaget på Vouge och gått visningar för modehus som Fendi, Versace och Miu Miu på fashion week.

Lila Moss

Lila Moss

Kate Moss

Kate Moss

Rumer Willis

Skådespelarna Demi Moore och Bruce Willis dotter Rumer gjorde skådespelardebut redan som femåring. Sedan dess har vi sett henne i filmer som The House Bunny och Once upon a time in Hollywood.

Zoë Kravitz

1988 fick artisten Lenny Kravitz och Lisa Bonet dottern Zoë – och det är inte svårt att se vem hon brås på!

Zoë Kravits

Zoë Kravits

Lisa Bonet

Lisa Bonet

Leni Klum

Denna mor och dotter-duo har inte bara blivit uppmärksammad för sina likheter – de har dessutom gjort ett antal modelljobb tillsammans genom tiderna. Idag är Leni en frekvent bokad modell och jobbar för märken som Dolce & Gabbana, samtidigt som hon nyligen flyttat till NYC för att satsa på sin modellkarriär.

Leni Klum Heidi Klum

Leni Klum och Heidi Klum

Leni Klum Heidi Klum

Leni Klum och Heidi Klum

Foto: TT

Svenska kändisar och deras barn i (typ!) samma ålder
2:18

Efter reklamen: Svenska kändisar och deras barn i (typ!) samma ålder

(2:18)

Slå på ljud