Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Uppgifter: Vanessa Hudgens har förlovat sig med idrottsstjärnan

03 feb, 2023 
AvEmma Castman
Vanessa Hudgen
Skådespelaren Vanessa Hudgens och baseballspelaren Cole Tucker har förlovat sig, det uppger flera amerikanska medier. Här är allt vi vet om kändisfrieriet!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kungligheternas vackra förlovningsringar – historien bakomBrand logo
Kungligheternas vackra förlovningsringar – historien bakom

I början av 2020 kom beskedet att Vanessa Hudgens och skådespelaren Austin Butler gjort slut, efter hela nio år tillsammans. Spekulationerna om ett eventuellt uppbrott drog i gång när Vanessa och Austin, av uppdateringarna i sociala medier att döma, varken firade jul eller nyår tillsammans. Kort därefter bekräftade källor till Us Weekly att paret valt att gå skilda vägar.

– Vanessa och Austin har officiellt gjort slut och Vanessa har berättat för sina nära och kära om uppbrottet.

Vanessa Hudgens och Cole Tucker offentliggjorde sin kärlek 2021

Ett år senare, närmare bestämt på alla hjärtans dag 2021, gick Vanessa Hudgens ut med att hon hittat kärleken på nytt. Denna gång i Cole Tucker, som till vardags är professionell baseballspelare i den amerikanska proffsligan MBL.

Annons

Vanessa offentliggjorde relationen på Instagram genom att publicera en bild på när de kysser varandra följt av texten ”Det är du, det är jag, det är vi!”.

Paret ska ha förlovat sig

Nu verkar det som att Vanessa och Cole valt att ta sin relation till nästa nivå genom att förlova sig. Det uppger TMZ, som pratat med en källa nära paret.

Enligt tidningen ska Cole Tucker ställt frågan i slutet av 2022, men exakt när och var frieriet ägde rum är ännu oklart. Många tror att det kan ha skett när paret besökte Paris i november – en härlig plats för en potentiell förlovning, eller hur?

Vanessa och Cole har själva inte bekräftat nyheten.

Foto: TT

5 snackisar från veckan som gåttBrand logo
5 snackisar från veckan som gått

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons