Uppgifter: Vanessa Hudgens har förlovat sig med idrottsstjärnan

Vanessa Hudgen

Skådespelaren Vanessa Hudgens och baseballspelaren Cole Tucker har förlovat sig, det uppger flera amerikanska medier. Här är allt vi vet om kändisfrieriet!
03 februari, 2023
Kungligheternas vackra förlovningsringar – historien bakom
1:11

Efter reklamen: Kungligheternas vackra förlovningsringar – historien bakom

(1:11)

Slå på ljud

I början av 2020 kom beskedet att Vanessa Hudgens och skådespelaren Austin Butler gjort slut, efter hela nio år tillsammans. Spekulationerna om ett eventuellt uppbrott drog i gång när Vanessa och Austin, av uppdateringarna i sociala medier att döma, varken firade jul eller nyår tillsammans. Kort därefter bekräftade källor till Us Weekly att paret valt att gå skilda vägar.

– Vanessa och Austin har officiellt gjort slut och Vanessa har berättat för sina nära och kära om uppbrottet.

Kändisbröllopen att se fram emot 2023

Vanessa Hudgens och Cole Tucker offentliggjorde sin kärlek 2021

Ett år senare, närmare bestämt på alla hjärtans dag 2021, gick Vanessa Hudgens ut med att hon hittat kärleken på nytt. Denna gång i Cole Tucker, som till vardags är professionell baseballspelare i den amerikanska proffsligan MBL.

Vanessa offentliggjorde relationen på Instagram genom att publicera en bild på när de kysser varandra följt av texten ”Det är du, det är jag, det är vi!”.

Paret ska ha förlovat sig

Nu verkar det som att Vanessa och Cole valt att ta sin relation till nästa nivå genom att förlova sig. Det uppger TMZ, som pratat med en källa nära paret.

Enligt tidningen ska Cole Tucker ställt frågan i slutet av 2022, men exakt när och var frieriet ägde rum är ännu oklart. Många tror att det kan ha skett när paret besökte Paris i november – en härlig plats för en potentiell förlovning, eller hur?

Vanessa och Cole har själva inte bekräftat nyheten.

Det gjorde kändisarna på sina möhippor – 8 bilder du måste se

Foto: TT

5 snackisar från veckan som gått
1:03

Efter reklamen: 5 snackisar från veckan som gått

(1:03)

Slå på ljud