Trillingarna som Phoebe födde i Vänner har vuxit upp – så ser de ut i dag

Trillingarna som Phoebe födde i Vänner har vuxit upp – bilden visar syskonen idag

Trillingarna som karaktären Phoebe Buffay födde i tv-serien Vänner efter att hon agerat surrogatmamma till sin lillebror, har nu vuxit upp. Här är syskonen, som egentligen är fyra, i dag!
06 november, 2020
2000 vs 2020 – kändisarna nu och då
Slå på ljud

Phoebe Buffay är karaktären i Vänner som väl ingen kan tycka något ont om? Vi menar, önskar vi inte att vi alla hade en Phoebe i våra liv? Av allt färgstarkt som hon åstadkommit i den populära tv-serien så minns vi tillbaka på när hon ställde upp på att vara surrogatmamma åt sin lillebror Frank Jr och hans hustru Alice, och var gravid med trillingar. Trillingarna som fick namnen Leslie, Chandler och Frank Jr. Jr. efter att Phoebe fött.

Trillingarna är egentligen fyrlingar

Nu har de som spelade trillingarna vuxit upp, något som uppmärksammades i en TikTok som blev viral tidigare i år där Alexandria Cimoch som var ett av barnen avslöjade sin medverkan. Hon och hennes bröder spelade trillingarna, och det visar sig nu att det var fyra personer som delade på rollerna, Alexandria och hennes bröder Cole, Justin, och Paul – och de fyra syskonen är fyrlingar!

Men det är inte bara det som folk nu gått bananas över i och med den virala TikToken. Nej, flera menar nu att Alexandria Cimoch är slående lik sin, i tv-serien, surrogatmamma Phoebe Buffay, som spelas av Lisa Kudrow.

”Det är så ikoniskt att du till och med är lik Lisa Kudrow nu?”, skriver en bland kommentarerna och en annan som håller med skriver: ”Du ser ut som Phoebe herregud”.

En Vänner-reunion kan hända

Vi är nog inte ensamma om att hoppas på att få se Rachel, Joey, Monica, Ross, Phoebe och Chandler i rutan igen, och det har spekulerats kring en eventuell återförening. För ett år sedan skrev Hollywood Reporter att allt inte var helt spikat, men att planerna på en återföreningsspecial av 90-talsserien var långt gångna.

Och när Alexandria fick frågan om hon och hennes syskon kommer att medverka i en eventuell reunion svarar hon: ”Jag hoppas på det”. Men om det är något kommunicerat eller något hon bara önskar är oklart.

Foto: Youtube

LÄS MER:

Så ser Ross och Rachels dotter Emma från tv-serien Vänner ut i dag

Nu lanseras Vänner-smink: Köp Rachel och Monicas läppstift

8 roliga detaljer du missat helt i Monicas Vänner-lägenhet