Det här är Travis Barkers tre barn

Alabama, Travis, Atiana och Landon

Travis Barker har blivit en del av familjen Kardashian. Men hur ser hans egna familjeliv egentligen ut sedan tidigare? Läs allt om Travis tre barn Alabama, Landon och Atiana här!
06 april, 2022
Grammy awards 2022 – se pussbilderna från röda mattan
1:50

Efter reklamen: Grammy awards 2022 – se pussbilderna från röda mattan

(1:50)

Slå på ljud

Bara dagar efter Grammy awards kom nyheten att Kourtney Kardashian och fästmannen Travis Barker gift sig. Enligt amerikanska medier ska duon ha sagt ja till varandra i litet kapell i Las Vegas, något som Kourtney nu också bekräftat.

Travis Barker har varit gift två gånger innan han fann kärleken i Kourtney. Melissa Kennedy var Travis först fru men äktenskapet kom inte att bli långvarigt. De gifte sig 2001 men valde att gå skilda vägar redan 2002.

Två år senare ingick han i ett äktenskap igen, denna gång med modellen och skådespelaren Shanna Moakler. Det tidigare paret fick tillsammans två barn – dottern Alabama och sonen Landon. I tv-serien Meet the Barker´s på MTV kunde vi följa familjen under två säsonger innan den lades ned. 2006 tog äktenskapet slut. Men hur lever egentligen barnen Barker idag? ELLE reder ut!

Kourtney Kardashian om tuffa IVF-försöken: "Kom i klimakteriet"

Landon Asher Barker

Sonen Landon Asher Barker, född 2003, har gått i sin pappas fotspår, han arbetar nämligen med musik. Hip hop är genren som ligger Landon närmast om hjärtat och han släpptes in första låt redan 2018.

Precis som sin pappa har även Landon en hel del tatueringar så utöver musiken verkar detta vara ett delat intresse hos far och son.

I samband med Landons födelsedag i oktober 2021 delade Travis ett bildspel på sig och sonen, till det skrev han:

”Du är och kommer alltid vara en sann gåva från himlen till mig. Jag älskar dig och jag är så stolt över att kalla dig min son”.

AlABAMA Luella Barker

Alabama Luella Barker föddes i december 2005, vilket gör henne till Travis yngsta barn. Hon är en flitig användare av Instagram och har i skrivande stund över en miljon följare. Med sin stora följarskara fokuserar Alabama på en karriär som modell och influencer.

I kommentarsfältet dyker titt som tätt Kourtney upp. Så det ser helt klart ut som Alabama och hennes pappas nya fru har en god relation till varandra.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

På bilden nedan har exempelvis Kourtney kommenterat ”vackra tjej”.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Atiana De La Hoya

Utöver de två biologiska barnen har Travis dessutom en bonusdotter som han är väldigt nära. Atiana De La Hoya är dotter till Travis ex-fru Shanna Moakler och boxaren Oscar de la Hoya. Bonusdottern, som då dessutom är halvsyster till Alabama och Landon kom att bli en självklar del av Travis liv även efter skilsmässan. Travis räknar det som att han har tre barn och kärleken för bonusdottern har han tidigare skrivit om på Instagram.

”Jag älskar dig så mycket”, skrev då Travis till en bild på Atiana när han gratulerade henne på födelsedagen.

Atiana föddes 1999 och är därmed äldre än både Landon och Alabama. Sedan Atiana var 14 år gammal har hon arbetat som modell.

Att Atiana är en del av familjen, precis som alla andra står inga tvivel om. Under julen 2020 delade Travis en bild där han och de alla tre barnen firade högtiden tillsammans.

Likaså vid halloween 2021, publicerade Travis en bild på sig och barnen.

Foto:TT