Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Travis Barker avslöjar meningen bakom sonens namn Rocky Thirteen

04 mar, 2024 
Rocky Thirteen Barker
David Fisher/Shutterstock, Instagram
Travis Barker och Kourtney Kardashian Barker välkomnade sin efterlängtade son den 1 november 2023. Den lille fick namnet Rocky Thirteen, och i en intervju avslöjar Travis inspirationen bakom det unika namnet!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kourtney & Travis kärlekshistoria – en tidslinjeBrand logo
Kourtney & Travis kärlekshistoria – en tidslinje

Nytillskottet Rocky Thirteen Barker välkomnas in i en stor familj, Kourtney Kardashian Barker har sedan tidigare barnen Mason 14, Penelope 11 och Reign 9 tillsammans med exet Scott Disick.

Travis och Kourtney Kardashian Barker
Kourtney och Travis med några av sina barn.Chelsea Lauren/Shutterstock

Travis Barker har sedan äktenskapet med Shanna Moakler de biologiska barnen Landon, 20 och Alabama, 17, samt styvdottern Atiana De La Hoya, 24.

Annons

Kourtney och Travis kamp

I relalityserien The Kardashians kunde vi följa Kourtney och Travis kamp för att bli gravida, med allt från naturläkemedel och -behandlingar och IVF. Till slut lyckades de alltså bli gravida, vilket avslöjades på en av Travis konserter, med en skylt inspirerad av Blink 182:s video till hitlåten Small Things.

På Instagram har de delat med sig av bilder på den efterlängtade bebisen och avslöjade även förnamnet Rocky, och på födelsebevis kunde vi ta del av hans fulla namn: Rocky Thirteen Barker.

Travis Barker avslöjade namnet innan födseln

I tidningen Complex serie GOAT Talks som Travis gästade med dottern Alabama när Kourtney var gravid berättade Travis om inspirationen bakom namnet.

– Jag gillar Rocky Thirteen, det är ett namn som jag haft i huvudet den senaste tiden. Rocky George spelade gitarr i Suicidal Tendencies och 13 är den bästa siffran genom alla tider.

Travis och Alabama Barker
Travis och Alabama Barker i Goat Talks.Faksimil Complex

Dottern Alabama är inte helt övertygad utan säger att hon tycker det är ett dåligt(!) namn.

Travis bryr sig inte om Alabamas protester, utan lyfter även filmen Rocky – enligt honom den bästa boxningsfilmen genom alla tider. Och så blev det alltså! Vad Alabama tycker om namnet nu när det är officiellt återstår att se.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons