Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Taylor Swift om hur relationen med pojkvännen Joe Alwyn påverkat henne

17 nov, 2020 
AvAngelica Hedlund
AvAngelica Hedlund
Taylor Swift
Taylor Swift och pojkvännen Joe Alwyn har varit tillsammans i fyra år. Nu berättar världsartisten om hur relationen påverkat henne under åren.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Bästa musikvideorna genom tidernaBrand logo
Bästa musikvideorna genom tiderna

Popartisten Taylor Swift, 30, pratar väldigt sällan om sitt kärleksliv med den brittiska skådespelaren Joe Alwyn, 29. Men i en intervju med Paul McCartney i Rolling stones har hon nu gjort ett undantag och hennes nya låt Peace beskriver hennes kärleksliv väldigt bra.

Det var i somras som hon överraskade fansen med att släppa sitt åttonde album folklore. Albumet kom till under Taylors självisolering då hon haft gott om tid att skriva och spela in. Som namnet antyder är folklore ett mer avskalat projekt än hennes tidigare poppiga album. Den här gången har hon influerats av amerikansk bluegrass och vismusik.

Efter att albumet släpptes spekulerades det en hel del i vem världsstjärnan sjunger om i de berörande låtarna, och nu har hon bekräftat att det till stor del är just pojkvännen Joe Alwyn det handlar om.

Taylor Swift om vardagen som kändis

Det som Taylor Swift kämpar mest med är att leva ett normalt och avskilt liv när det kan finnas paparazzis i buskarna var hon än går. Hon är orolig över att hon och Joe aldrig kommer kunna leva ett normalt liv bortom det offentliga.

Annons

– Jag är ofta orolig över att inte kunna ha kontroll över privatlivet. Jag kan kontrollera hur jag är som person och hur jag agerar i media. Men jag kan inte kontrollera om det finns 20 fotografer som gömmer sig i buskarna eller om de förföljer våran bil. Jag kan inte heller kontrollera om det skapas rubriker om oss som inte stämmer, säger popartisten.

När Paul McCartney frågar om Joe är okej med all uppmärksamhet som paret får så får han ett säkert svar.

– Åh absolut, svarade hon då.

Så har relationen påverkat henne

Nu berättar Taylor om hur relationen med Joe har förändrat hennes liv. Eftersom pojkvännen lever ett relativt diskret liv har hon behövt vidta åtgärder för att uppnå ett så normalt liv som möjligt.

– Jag har definitivt behövt ta beslut som har gjort mitt liv mer begränsat, men det får det vara värt om det kan normalisera mitt liv i alla fall lite grann. Det är beslut som har att göra med vart jag bor eller vilka jag väljer att umgås med eller huruvida jag ska säga ja till bilder. Det är svårt att förklara för det är ett himla konstigt sätt att leva på, berättar hon.

Annons

Taylor Swift har nästan börjat acceptera att hon och pojkvännen aldrig kommer kunna leva ett normalt liv till 100 %.

– Men jag gör det för att hitta ett sätt att leva som gör det mer normalt. Det är exakt det som låten Peace handlar om. Det är som att inse att jag kanske aldrig kommer få uppleva ett fullständigt privatliv, som vi båda egentligen dör för, berättar Taylor Swift.

Foto: Charles Sykes/TT

LÄS MER:

Taylor Swift i exklusiv intervju med Elle

Taylor Swift tappar andraplaceringen på Instagram

Taylor Swift är historisk - mest framgångsrika artisten någonsin

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons