SHAWN MENDES AVSLÖJAR: SAMARBETAR MED JUSTIN BIEBER I NYA LÅTEN MONSTER

Shawn Mendes och Justin Bieber samarbetar med nya låten Monster.

För bara ett par månader sedan började fansen spekulera i ett eventuellt samarbete mellan de två kanadensiska artisterna Justin Bieber och Shawn Mendes. Nu bekräftar Shawn Mendes ryktet!
18 november, 2020
OVÄNTADE KÄRLEKSPAR: 10 KÄNDISAR SOM FAKTISKT HAR VARIT TILLSAMMANS
Slå på ljud

I början av december släpper Shawn Mendes sitt fjärde och nya album Wonder, och redan nu har han visat upp ett litet klipp som avslöjar lite om innehållet på skivan. På Instagram får man se att det nu på fredag den 20 november kommer släppas en ny låt med namnet Monster.

Och i klippet får man även se namnet Justin Bieber fladdra förbi – vilket nu får många att anta att artisterna sjunger tillsammans på Shawn Mendes nya dänga.

Oavsett kan man ju slå fast att de båda killarna samarbetat ihop i jobbet med låten på något vis. Både Shawn Mendes och Justin Bieber är två av Kanadas största popidoler.

I augusti sågs killarna lämna en musikstudio ihop

Redan i augusti började folk misstänka att artisterna skulle samarbeta med varandra efter det att man sett dem lämna en studio tillsammans. Och strax efter fick Shawn frågan om det var så att Justin Bieber och han skulle släppa ett musik-samarbete inom kort. Men han gav ett ganska otydligt svar:

– Försöker du få mig att bekräfta ryktet om att jag och Justin Bieber samarbetar nu?, undrade Shawn enligt Teen Vogue och fortsatte:

– Men om jag tackade nej så skulle det ju vara helt galet, eftersom han är en av mina absoluta favoritartister och har varit det sedan jag var nio år gammal. Men jag kan varken bekräfta eller förneka ryktet. Men de senaste sex månaderna har vi absolut kommit varandra nära.

Men nu har då Shawn Mendes gett sina fans en liten hint om vad som komma skall, och ja Justin Bieber har absolut ett finger med i den nya låten.

– Det är verkligen coolt att ha Justin Bieber som mentor på många sätt och vis, och bara ha någon att bolla med. Det är inte så himla många som gör den här typen av grejer, avslutade Shawn Mendes i sin intervju.

Foto: TT/Instagram

LÄS MER:

Hailey Bieber bryter tystnaden om nya gravidryktet

Kändisar som slagit igenom på sociala medier

9 kändisar vi trodde kom från USA men som tydligen inte gör det