Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Hailey Bieber bryter tystnaden om gravidryktet med Justin

10 nov, 2020 
AvAngelica Hedlund
AvAngelica Hedlund
Hailey Bieber
Justin Bieber och Hailey Bieber har varit gifta i två år. Under den senaste tiden har det spekulerats om att Hailey skulle vara gravid. Men nu har hon fått nog av de falska ryktena och säger åt på skarpen att folk ska sluta spekulera.
Annons
7 saker du kanske inte visste om Hailey BieberBrand logo
7 saker du kanske inte visste om Hailey Bieber

Nu har Justin Bieber och Hailey Bieber varit gifta i två år, och nog verkar det som att parets fans är sugna på en Bieber Junior. För vid flertalet tillfällen har tabloiderna gått varma med heta rubriker som påstår att paret ska vänta barn.

Senast härom veckan gick gravidryktet varmt på sociala medier (igen) efter det att ett skvaller-konto fått för sig att Hailey var gravid.

”Baby baby, två superkändisar kommer snart avslöja att de väntar barn, så håll utkik… Vet inte riktigt när, men snart!”, skrev tipsaren till skvallersidan DeuxMoi vilket i sin tur ledde till att hundratals fans började spekulera i en eventuell graviditet hos makarna Bieber.

Hailey Bieber såg rött och fräste ifrån på instagram

De senaste gravid-spekulationerna på Instagram gjorde att Hailey tillslut fick nog. Och efter att hon fått nys om att en stor nyhetssajt också skulle gå ut med att hon faktiskt var gravid, röt hon ifrån:

Annons

”Eftersom jag vet att ni på Us weekly hade tänkt publicera eran lilla berättelse om min graviditet så säger jag det nu. Jag är inte gravid! Så snälla sluta skriva falska saker från era ”källor” och fokusera på vad som är viktigt istället, till exempel USA-valet”, skrev Hailey på sin Instagram-story och taggade Us weekly i bilden.

Paret drömmer om barn – men inte just precis nu

Men fansen kan lugna ner sig – det finns fortfarande utrymme för en Bieber Junior, för både Justin och Hailey drömmer om barn i framtiden. Dock har äktenskapet fått Hailey att tänka om en aning kring barnfrågan.

– Det är konstigt, men jag har alltid velat ha barn tidigt, men nu när jag är gift så känns det inte lika stressigt, har Hailey tidigare förklarat i Vogue.

Foto: TT

LÄS MER:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons