Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Allt om Hailey Biebers bröllopsklänning

08 okt, 2019 
Hailey Bieber
Vi började nästan ge upp hoppet om att få se Hailey Biebers bröllopsklänning, som hon bar när hon gifte sig med Justin Bieber. Men nu, en vecka efter det lyxiga bröllopet, visar hon äntligen upp den på Instagram. Här är allt vi vet om den vackra skapelsen från Off-White!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Det tog en vecka innan Hailey Bieber valde att visa upp brudklänningen hon bar på sitt och Justin Biebers South Carolina-bröllop den 30 september, men nu när vi äntligen får se den kan vi lugnt säga att den var väl värd väntan!

Dagarna fram till att klänningen visades upp på Instagram har kantats av hemlighetsmakeri och många oroades över att aldrig få en skymt av vad hon bar. Som ELLE tidigare berättat gömde sig Hailey bland annat i ett vandrande tält på väg till ceremonin, för att dölja klänningen från paparazzi i helikopter.

Haileys brudklänningen är designad av Virgil Abloh och Off-white

Klänningen från Off-White och är designad av grundaren Virgil Abloh och är en lång, långärmad och vacker off shoulder-skapelse i spets. Siluetten är snäv över rumpa och lår och flödar sedan ut i en vidare kjol, i en så kallad fishtail. Den djupa ryggen möts i ett V i svanken och under ceremonin bar modellen en låg och enkel knut i nacken samt en lång tyllslöja, som nästan smälte samman med klänningens långa släp.

Annons

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Hailey Bieber visar upp bröllopsklänningen från Off-White

Slöjan från Off-White var lika magisk

Och slöjan var en historia i sig. Även den var signerad Off-White, vilket blev tydligt genom en spännande och oväntad twist – det som Virgil Abloh gjort sig känd för.

På bilden där Justin och Hailey poserar tillsammans och kysser varandra kan vi se budskapet ”Till death do us part” i versaler på slöjan som vilar på gräset.

Hailey Biebers bröllopsklänning och slöja

– Förra måndagen var den mest speciella dagen i mitt liv, skrev hon intill det svartvita fotografiet, taget av Corey Tenold.

Annons

”Tack för att du skapade min drömklänning”

Intill en annan bild på bara Hailey framför dörren till kapellet skriver hon:

– Virgil Abloh, tack för att du gjorde så att min vision blev verklighet och skapade min drömklänning. Du och teamet i Off-White är fantastiska och jag är för alltid tacksam att jag fick bära er vackra skapelse.

Hailey Bieber och Justin Bieber bröllopsfoto
Hailey Bieber och Justin Biebers vigselringar

Virgil visar upp skissen på Instagram

Också Virgil Abloh har visat upp klänningen på Instagram, då i form av skissen.

Annons
Off-White-skiss av Hailey Biebers bröllopsklänning

Foto: Cory Tendold, Instagram/@haileybieber @virgilabloh

LÄS MER: 

Storyn bakom Hailey Biebers specialdesignade jacka från Celine

Hailey Biebers smarta plan för att dölja bröllopsklänningen – ett tält

Justin Bieber och Hailey Bieber har gift sig – igen

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons