Hailey Bieber om sorgen över att alltid jämföras med Justins ex

Hailey Bieber på röda mattan

Sedan Justin och Hailey Bieber blev ett par har folk haft åsikter om deras relation. Nu berättar de om känslorna kring att folk lägger sig i – och det faktum att Hailey gång på gång jämförs med andra.
10 maj, 2020

Sommaren 2018 blev artisten Justin Bieber och modellen Hailey Baldwin officiellt ett par. Kort därefter förlovade de sig, och samma höst sa de jag till varandra i rådhuset i New York. Därefter har paret även hunnit bjuda in till en stor bröllopsfest, köpa hus – och hund.

Sedan start har Justin och Hailey alltså levt ett liv i högt tempo – fram till nu. Den pågående coronapandemin har lett till att paret för tillfället är isolerade i sitt hem i Kanada.

För att sysselsätta sig under tiden i karantän har Justin och Hailey bland annat startat en realityserie på Facebook vid namn The Biebers on Watch. Serien består av tolv avsnitt, och målet är att ge tittarna en inblick i deras vardag. 

I ett av de senaste avsnitten av The Biebers on Watch svarade Justin och Hailey på frågor från tittarna. En fråga handlade om hur det känns att folk alltid har åsikter om deras relation, varpå Hailey kom med ett långt och uttömmande svar.

– Det är definitivt inte lätt. Justin vet att jag har haft det riktigt, riktigt tufft och att jag tycker att mycket av det folk säger är jobbigt. Det känns ofta som att jag blir jämförd med andra flickvänner, och det har gjort att jag känner mig mindre som kvinna, säger hon bland annat i programmet.

Fått höra att Justin ska lämna henne

Sedan Justin och Hailey Bieber blev ett par har folk alltså haft åsikter om deras relation. Hailey har vid ett flertal tillfällen även fått utstå elaka kommentarer på sociala medier, där folk jämför henne med Justins exflickvän Selena Gomez och säger att Justin så småningom kommer att lämna henne för att bli tillsammans Selena igen.

– Människor tror att de vet vad som hänt i Justins liv och i hans tidigare relationer. De tror också att de vet vad som hänt mellan oss, och hur vår relation är – även om det är helt omöjligt. Folk hittar på saker som de tror är sanna, men som verkligen inte är det, förklarar hon i The Biebers on Watch följt av:

– Jag har kommit till en punkt där jag har bestämt mig för att sluta försöka förklarar sanningen, för ingen har med det här att göra. Jag och Justin vet vad som har hänt i vår relation, och de vet alla i vår närhet också. Det är vad som verkligen spelar roll.

Här kan du se programmet i sin helhet:

Foto: TT

LÄS MER:

Hailey Bieber berättar om sin sjukdom: ”Riktigt illa”

Stuck With U är Justin Bieber och Ariana Grandes nya låt

Så kärlekshyllar Justin Bieber Hailey på nya singeln Yummy