Sex and the city-Mirandas son Brady har vuxit upp – så ser han ut idag

15 dec, 2020 
AvAngelica Hedlund
Joseph Pupo, Cynthia Nixon
Det har redan gått 22 år sedan det första avsnittet av Sex and the City släpptes. Med det i åtanke är det kanske inte så konstigt att Mirandas son Brady Hobbes idag har vuxit upp och blivit en tonåring. Det är Joseph Pupo som spelade karaktären Brady – så här ser han ut idag!
Annons
9 saker du inte visste om Sex and the city
9 saker du inte visste om Sex and the city

Sex and the City är en av världens absolut största och mest välkända serier. Serien gjordes i sex säsonger och det har kommit två långfilmer. Den ena utspelar sig hemma i New York och i den andra får tjejerna en sponsrad resa till Abu Dhabi i Förenade Arabemiraten.

Serien hade premiär i USA redan 1998 och fler säsonger spelades in under början av 2000-talet. Det betyder att det har gått ett tag sedan vi såg skådespelarna sist i en riktig Sex and the City-anda. Men även om Sex and the City-stjärnorna har åldrats med stil har många förändrats en del sedan starten.

Det gör SATC-skådespelarna idag

Sarah Jessica Parker, som spelade huvudrollen Carrie Bradshaw har bland annat synts till i serien Divorce på HBO. Hon har dessutom sitt eget märke SJP, som gör allt från skor och väskor till vattenflaskor och strandhanddukar.

Kim Cattrall var den sex-tokiga Samantha Jones och på senare tid har hon bland annat medverkat i den svenska kriminalserien Modus, där hon spelar den amerikanska presidenten Helen Tyler.

Annons

Kristin Davis gjorde rollen som den pryda konsthandlaren Charlotte York. Även hon har fortsatt i filmspåret och gjort roller i filmerna Trubbel i paradiset och Christmas in the Wild. Förutom att agera framför kameran har hon varit taleskvinna för skönhetsmärket Maybelline.

Sist men inte minst så består ju vänskapskretsen även av Miranda Hobbes. Det är Cynthia Nixon som spelar rollen som karriäristen och juristen Miranda. I säsong fyra får Miranda och pojkvännen Steve, som spelas av David Eigenberg, sonen Brady. Den lilla bebisen, som spelade Brady, är ingen mindre än Joseph Pupo.

Mirandas son Brady spelas av Joseph Pupo

Joseph Pupo har tidigare berättat att han inte ens kommer ihåg något från sin medverkan i världssuccén.

I en intervju med The battery company har han berättat att han bara var tre månader gammal när han debuterade. Han avslöjade då också att han inte ens kollat på serien i efterhand.

Annons

– Jag kollar inte på serien. Jag är helt enkelt inte intresserad, erkände han då.

Sedan inspelningarna har Joseph tagit avstånd från film-branschen och fokuserat på skolan. Men nu kan han avslöja att han faktiskt kommer att göra en liten ”come-back” på sätt och vis. Han har nämligen ansökt om att komma med i en teaterföreställning i skolan.

Trots att det gått väldigt lång tid nu sedan vi såg Joseph sist i sin karaktär som Brady har han förändrats rejält! Men vad som i alla fall fortfarande kännetecknar honom är det tjocka röda håret.

Joseph Pupo
Så här ser "Brady" ut nu!

Foto: TT

LÄS MER:

Annons
Innehåller annonslänkar