Kändisarna du inte visste (eller glömt) var med i Sex and the City

Charlotte York, Carrie Bradshaw, Miranda Hobbes och Samantha Jones i Sex and the City

Vi listar 12 scener alla SATC-fans garanterat minns – men hade du koll på att det var de här kända skådisarna som spelade gästrollerna?
01 oktober, 2020
9 saker du inte visste om Sex and the city
1:01

Efter reklamen: 9 saker du inte visste om Sex and the city

(1:01)

Slå på ljud

De flesta Sex and the City-fans har sett alla säsonger flera gånger och kan citera något från nästan varje avsnitt. Men nu kanske det var ett tag sedan du såg dem senast?

Därför kanske du också har glömt bort alla kända ansikten som faktiskt gästspelat i serien? Här är 12 skådisar som skapat drama i Carrie, Miranda, Charlotte och Samanthas liv – häng med på en resa längs memory lane!

Heidi Klum (säsong 4)

Carrie får under en fashion show dela catwalken med riktiga modeller – som Heidi Klum. Men dessvärre råkar Carrie ramlar på scenen, vilket får Stanley att lägga fram det berömda citatet ”fashion roadkill”. Men Carrie reser sig upp, slutför och får en high five från Heidi.

Bradley Cooper (säsong 2)

A Star is Born-stjärnan spelade i början av sin karriär Jack som Carrie har en het kväll med på en gaybar. Han är allt hon vill ha just då: “single, straight and a smoker”.

Matthew Mc Conaughey (säsong 3)

Skådisen spelar sig själv och försöker sälja in sig för rollen som Mr Big om Carrie skulle göra film av sin kolumn. Men efter att han samtidigt ifrågasatt ”Men vad fan är Carries problem?” blir stämningen lite, eh, sisådär.

Geri Halliwell (säsong 6)

Ginger Spice spelade Phoebe, som berättar om det coola poolhänget på taket av Soho House. Samantha nästlar sig in genom att använda ett borttappat medlemskort, men tyvärr avslöjas hon fort.

Justin Theroux (säsong 1 och 2)

Jennifer Anistons skådespelande och manusförfattande exman spelade i säsong ett Stanfords skrivarkompis som dessutom är utsedd till en av de “30 coolaste människorna under 30” av New York Magazine. I säsong två var han tillbaka igen – som en annan karaktär, författaren Vaughn som får orgasm alldeles för fort.

Sarah Michelle Gellar (säsong 3)

”Buffy The Vampire Slayer” spelade Debbie som ville göra storfilm av Carries kolumner.

Elizabeth Banks (säsong 3)

Scrubs-skådisen spelade Catherine som mötte sin fästman på en välgörenhetsgalan där kvinnor tog med sig män de inte själva ville dejta. ”One women’s trash becoming another’s treasure”, konstaterade Charlotte.

Chandra Wilson (säsong 5)

Mest känd som Dr Bailey i Grey’s Anatomy, gjorde Chandra ett inhopp som en polis som konfronterar Samantha när hon sätter upp lappar med texten “cheater” på hennes dåvarande kärlek Richards bil. Men när Samantha förklarar att: “This man said he loved me, and I caught him eating another woman’s pussy”, rycker hennes systerliga sida in och hon låter Samantha fortsätta.

Vince Vaughn (säsong 3)

Skådisen träffar Carrie under en L.A-resa och utger sig för att vara Matt Damons agent och ägare av fashionabla hus. Men snart kommer det fram att allt bara är lögn.

LUCY LIU (SÄSONG 4)

I efterdyningarna av succén med Charlies Änglar spelar Lucy Liu sig själv som potentiell klient för Samantha. Men efter att Samantha utnyttjat Lius namn för att komma över en åtråvärd Birkin-väska avbryter hon samarbetet.

David Duchovny (säsong 6)

Arkiv X och Californication-stjärnan spelar Carries high-schoolpojkvän Jeremy. Tyvärr får deras återförening oväntade käppar i hjulet när det visar sig att han är patient på ett mentalsjukhus i närheten.

Jon Bon Jovi (säsong 2)

80-talsrockaren spelade Seth som träffar Carrie hos terapeuten. De går på dejt, har sex – och sedan avslöjar han att han går i terapi för att han har problem med kvinnor: Han förlorar intresset för dem efter att de haft sex…

Foto: HBO

Källa: Cosmopolitan

LÄS MER:

SATC-skaparen gör ny serie för Netflix

Bildspecial: Så ser Sex and the City-skådisarna ut i dag

Quiz: Hur mycket kan du om Sex and the City?