Se första trailern och bilderna till Netflix-musikalen The Prom

Musikalfilmen The Prom har premiär på Netflix 11 december 2020

Snart släpps Netflix-musikalen The Prom som har en stjärnspäckad line-up. Missa inte trailern och de första bilderna!
23 oktober, 2020

Det glammiga musikalmeckat Broadway må vara stängt på obestämd tid, men Ryan Murphys musikalfilm The Prom är här för att fylla det tomrummet. Netflix nya musikal är en maxad filmadaption av den prisbelönta Broadway-musikalen med samma namn. ELLE samlar allt du behöver veta om den hypade filmen – tillsammans med teaser trailern och de första bilderna.

Vad handlar Netflix-filmen The Prom om?

I The Prom får vi följa Dee Dee Allen (Meryl Streep) och Barry Glickman (James Corden), två stjärnor från New York som har det extra kämpigt efter att deras senaste Broadway-show visade sig vara en stor flopp – och förstörde båda deras karriärer. Samtidigt i Indiana går Emma Nolan (Jo Ellen Pellman) igenom enorm hjärtesorg när hon förbjuds att gå på skolans bal tillsammans med sin flickvän Alyssa (Ariana DeBose). Dee Dee och Barry får nys om Emmas orättvisa situation och ser det som ett perfekt tillfälle att ge henne kvällen hon förtjänar – och försöka boosta deras anseende.

Här är skådespelarna i The Prom

Netflix nya musikal är minst sagt fylld av kända ansikten. Utöver Streep och Corden ser vi även Nicole Kidman spela Angie och Andrew Rannells i rollen som Trent, två skådespelare som också kämpar med karriären efter en längre, utmanande period. I övriga roller syns bland annat Tracey Ullman, Kevin Chamberlin, Mary Kay Place, Logan Riley och Nathaniel J.Potvin.

Se trailern och de första bilderna här:

Finns det en trailer till The Prom? Ja, det finns det! Netflix har släppt en officiell trailer tillsammans med bilder från filmen som bara gör oss mer sugna på premiären senare i år. The Prom har premiär på streamingtjänsten den 11 december 2020 – lägg in i kalendrarna!

Nya Netflix-filmen The Prom släpps 11 december 2020
Jo Ellen Pellman och Ariana DeBose i nya Netflix-filmen The Prom
Meryl Streep i nya Netflix-filmen The Prom
Ariana De Bose i nya Netflix-filmen The Prom
James Corden, Nicole Kidman, Andrew Rannells och Meryl Streep i The Prom
Netflix-musikalen The Prom släpps 11 december 2020
Meryl Streep och James Corden i nya Netflix-musikalen The Prom

LÄS MER:

Här är reaktionerna på kritiserade Netflix-serien Emily in Paris

Sugen på skräckfilm? Här är skräckfilmer och läskiga filmer på Netflix 2020

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE: