Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Sanningen bakom Demi Lovato och Max Ehrichs uppbrott

29 sep, 2020 
AvSaga Pettersson
Drygt två månader efter sin förlovning har Demi Lovato och Max Ehrich gått skilda vägar. Nu uttalar han sig för första gången om uppbrottet – och menar att han fick reda på det först via rapporteringen i media.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Paren som visar att det finns äkta kärlek i HollywoodBrand logo
Paren som visar att det finns äkta kärlek i Hollywood

Förra veckan rapporterade amerikanska medier om att Demi Lovato och Max Ehrich brutit sin förlovning och gått skilda vägar, drygt två månader efter att de förlovat sig. Vid tillfället hade varken Demi eller Max uttalat sig om uppbrottet.

– Det var ett svårt beslut, men Demi och Max har valt att gå skilda vägar för att fokusera på sina karriärer, berättar en källa till People.

Men nu har Max Ehrich sagt sina första ord om kärlekskraschen, och enligt honom ska nyheten om att hans egna relation fått ett slut inte nått honom förrän han själv tog del av det i media. I en video på sin Instagram story ska han ha sagt:

– Tänk dig att få reda på din förhållandestatus genom en tabloid samtidigt som du är mitt i en inspelning av en biografi om en pastor i en kristen kyrka där handlingen är att hjälpa människor, skriver E! Online.

Demi Lovato och Max Ehrichs kärlekshistoria

Demi Lovato och Max Ehrich började dejta i mars tidigare i år, och i juli förlovade de sig. I en intervju med People har artisten förklarat att all tid de tillbringat ihop i karantän under covid-19 gjort att relationen växt sig stark fort.

Annons

– Vi fick möjlighet att tillbringa den här tiden ihop, som vi i vanliga fall inte skulle fått. Och det tog vår relation till en nivå som man inte riktigt kan förklara för någon annan, sa hon i intervjun och fortsatte:

– När vi började dejta behövde vi direkt gå i karantän. Jag visste att jag älskade honom samma kväll som jag träffade honom. Så en vecka senare var vi i karantän ihop.

Foto: TT

LÄS MER:

Elsa Hosk och Tom Daly väntar sitt första barn

Alice Stenlöf visar privata bilderna från resan med Jireel

Taylor Swifts gulliga present till Gigi Hadids nyfödda dotter

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons