Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Elsa Hosk är gravid – väntar barn med Tom Daly

29 sep, 2020 
AvSaga Pettersson
AvElin Jonsson
Elsa Hosk och Tom Daly väntar barn! På Instagram delar supermodellen med sig av den glada nyheten.
”Har hållit den här lilla ängeln hemlig i min mage ett tag”, skriver Elsa.
Annons
Elsa Hosk är gravid - visar upp gravidmagenBrand logo
Elsa Hosk är gravid - visar upp gravidmagen

Supermodellen Elsa Hosk och pojkvännen Tom Daly väntar barn! Elsa delar själv med sig av den glada nyheten i ett inlägg fyllt av magiska gravidbilder på sig själv.

”Har hållit den här lilla ängeln hemlig i min mage ett tag… Känner mig så exalterad och tacksam över att få ett barn och att få starta ett nytt kapitel i mitt liv med mina drömmars man”, skriver hon och avslöjar att hon tagit sig halvvägs genom graviditeten.

Bland kommentarerna möts hon av massor av jubel och gratulationer.

Livet ihop med Tom Daly

Elsa Hosk och danska pojkvännen Tom har varit ett par i drygt fem år, och paret har under åren varit ganska sparsamma med att visa upp sin kärlek. De är bosatta i New York, i en lägenhet som Elsa först köpte själv – och som hon totalt renoverat.

Nyligen visade hon upp resultatet av renoveringen i en IGTV på Instagram.

– Mitt mål var att hitta något som var väldigt rått och och inte tillgjort alls. Min dröm var ett Soho-loft med stora fönster, kanske en gammal fabrik, förklarar hon i videon och fortsätter:

Annons

– Det var så svårt att hitta, de flesta lägenheterna i såna gamla byggnader var redan renoverade, eller så var de superdyra, och det hade jag inte råd med.

Säljer lägenheten

Men till slut hittade hon precis vad hon letat efter! Trots att hon är mycket nöjd med resultatet så ligger lägenheten nu ute till försäljning, skriver Los Angeles Times. Utgångspriset ligger nu på 3,5 miljoner dollar, vilket motsvarar cirka 32 miljoner kronor. Och kanske beror flytten på att familjen växer!

Foto: Instagram

LÄS MER:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons