Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Därför tror fans att Kylie Jenners livvakt är Stormis riktiga pappa

30 sep, 2022 
AvEmma Castman
kylie jenner och stormi
Sedan ett par år tillbaka har det florerat ett rykte om att Kylie Jenners livvakt egentligen är den riktiga pappan till Stormi. Här är allt du behöver veta om ryktet!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kylie Jenner och Travis Scotts kärlekshistoria genom årenBrand logo
Kylie Jenner och Travis Scotts kärlekshistoria genom åren

Ett liv i rampljuset är inte bara en dans på rosor. Rykten avlöser varandra och ibland kan det vara riktigt svårt att hålla det privata privat. Något bland annat Kylie Jenner fått erfara.

De senaste åren har det till exempel ryktats om att den yngsta av syskonen Kardashian-Jenner dött och ersatts av någon helt annan – och att Kylies livvakt Tim Chung egentligen är Stormi Websters riktiga pappa…

Ryktet om Stormis pappa

Kylie Jenner välkomnade dottern Stormi till världen i februari 2018 – och bara månader efter födseln började det spekuleras i om Travis Scott verkligen var biologisk pappa till barnet. Anledningen? Internetanvändare runt om i världen ansåg nämligen att Stormi var betydligt mer lik sin mammas livvakt, Tim Chung, och än pojkvännen Travis Scott.

Annons

”Efter att ha kollat igenom dina bilder skulle jag säga att det inte är någon tvekan om att du är Stormis pappa. Hon har inga likheter med Travis, förlåt.”, kommenterade en (av många) användare på Tims Instagram i samband med att ryktet började florera.

Fans började även dela bilder på Stormi och Tim på sociala medier för att tydliggöra likheterna, däribland den här:

Tim Chungs svar på ryktet

Enligt uppgifter ska varken Kylie Jenner eller Travis Scott ha tagit illa upp över ryktesspridningen. Tvärtom, de ska till och med ha skrattat åt spekulationerna.

"Kylie tycker att det är komiskt att fans tror att bebisens pappa är hennes livvakt och inte Travis. Travis fick till och med ett skrattanfall när han såg en meme om det", ska en källa ha sagt, enligt Metro UK.

Annons

Livvakten Tim Chung ska dock inte ha tyckt att ryktet var lika roande. Till en början valde han att inte kommentera spekulationerna, men i maj 2018 postade han ett (nu raderat) inlägg på Instagram där han bad folk att visa respekt och hålla honom utanför ryktesspridningen.

”Jag är en väldigt privat person och skulle normalt sett aldrig besvara skvaller eller historier som är så löjliga att de är skrattretande. Av djup respekt för Kylie, Travis, deras dotter och deras familjer, vill jag göra klart för alla att min relation till Kylie och hennes familj har varit begränsade och enbart på professionell nivå”, skrev han bland annat och fortsatte:

”Det finns ingen historia att hitta här och jag ber media att sluta inkludera mig i berättelser som är oerhört respektlösa mot deras familj”.

Artikelinspiration: Your Tango

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons