Rihanna visar upp nya bilder på sonen

06 mar, 2023 
AvLinda Strömbäck
Rihanna
Rihanna och ASAP Rocky välkomnade sitt första barn under våren 2022. Sedan dess har paret sällan visat upp sonen i offentligheten, men nu delar Rihanna med sig av bilder på sin (urgulliga!) son på sociala medier.
Annons
Rihanna väntar sitt andra barn - avslöjades under Super Bowl 2023
Rihanna väntar sitt andra barn - avslöjades under Super Bowl 2023

Rihanna och ASAP Rocky välkomnade sin son till världen den 13 maj 2022. Sedan dess har paret inte gått ut med sonens namn, och bara visat upp honom vid ett par enstaka tillfällen. Men nu visar Rihanna upp sin 10 månader gamla son på Instagram. Se bilderna här!

Rihannas nya bilder på sonen

Först sju månader efter att ASAP Rocky och Rihannas bebis kommit till världen, fick fansen en glimt av parets son. Rihanna hade då valt att publicera bilder på sonen på TikTok, efter att han fångats på bild av paparazzi.

– Integritet har blivit så mycket viktigare för dem, berättade en källa tidigare för Entertainment tonight.

Annons

– När det bara var de två kunde de gå ut varenda timme på dygnet och interagera med fans. Nu när de har fått en bebis är de lite mer försiktiga.

Men i ett inlägg på Instagram visar nu Rihanna upp unika bilder på sin son.

”Min son när han får reda på att hans syskon ska gå på Oscarsgalan, och inte han” skriver Rihanna till inlägget.

Rihanna avslöjade nyligen att hon väntar sitt andra barn under årets Super Bowl. Under halvtidsshowen uppträdde artisten med en liten babybula skymtandes under en röd jumpsuit, och hennes representant gick sedan ut och bekräftade graviditeten. Strax efter gravidavslöjandet blev det även känt att Rihanna uppträder på årets Oscarsgala den 13 mars. Hon väntas då framträda med låten Lift me up från filmen Black Panther: Wakanda forever, som är nominerad i kategorin Bästa sång.

Rihanna visar upp gravidmagen på Super Bowl
Rihanna visar upp gravidmagen på Super Bowl

Rihannas ord om att bli mamma

I en intervju med Vogue berättade Rihanna nyligen om hur det kändes att bli mamma till sin lilla son för 10 månader sedan.

Annons

– Vi kom hem från sjukhuset, och var helt ensamma i det här. Det var bara vi två föräldrar och vår bebis. Gud, man är verkligen en zombie den större delen av tiden, berättade Rihanna.

Rihanna berättade också att upplevelsen att få barn var vacker, men superförvirrande.

– Jag kan inte fatta det. Man var liksom en person som blev två. Du kliver in på sjukhuset som ett par och går därifrån som en familj på tre. Det är så knäppt. Och herregud, de första dagarna är verkligen galna. Man sover inte, inte alls, inte ens om du vill.

– Man går igenom så många steg innan man åker hem men ändå är man så paranoid. Man tänker liksom: litar de verkligen på oss att ta hand om den här bebisen? det här nya lilla livet? med oss? Inga läkare, inte sjuksköterskor, vi ska alltså bara... åka hem?

Rihanna avslöjade även att morgnarna blivit den bästa stunden på dagen sedan de fick sin bebis.

– Jag minns att jag i början brukade ta med honom i hans babykorg till badrummet när jag duschade, och torkade ständigt bort fukten på glaset bara för att kunna se honom, berättade Rihanna.

Källa: Glamour, Foto: TT, Instagram

Se Brooklyn Beckhams tatueringar tillägnade Nicola Peltz
Se Brooklyn Beckhams tatueringar tillägnade Nicola Peltz
Annons
Innehåller annonslänkar