Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Därför delade Rihanna den ovanliga videon på sonen

19 dec, 2022 
AvLinda Strömbäck
Rihanna
Nyligen visade Rihanna upp sin och ASAP Rockys son för första gången. Här är anledningen bakom den hypade TikTok-videon.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Video: Rihannas inspirerande gravidstil - spana in hennes bästa looksBrand logo
Video: Rihannas inspirerande gravidstil - spana in hennes bästa looks

I maj 2022 välkomnade Rihanna och ASAP Rocky sitt första barn. Efter det uppmärksammade gravidavslöjandet i början av året, har nyfikenheten kring kändisparets bebis varit stor. Men sedan födseln har Rihanna och ASAP Rocky varit sparsamma med att dela med sig av detaljer kring sin son – tills nu.

Här är anledningen till varför Rihanna nyligen visade upp sonen på sociala medier.

Rihannas första video på sonen

Den 17 december valde Rihanna att lägga upp sin första video på TikTok – och visa upp sin son för första gången. Sju månader efter födseln visade Rihanna upp sonen i en bilbarnstol där han skrattade och ”hackade” sin mammas telefon – vilket Rihanna skrev som klippets beskrivning. Videon nådde snabbt över 4.5 miljoner likes och kommentarsfältet överöstes av reaktioner från fansen.

Annons

”Omg, det där är på riktigt Rihannas son?” skrev en av följarna.

”Wow, det här händer alltså på riktigt!” kommenterade en annan.

Därför visade Rihanna upp sonen på TikTok

Videon publicerades strax efter paparazzi fångat Rihannas son på bild, vilket skapat spekulationer om TikTok-videon var ett försök att ta kontroll över situationen och uppvisandet av sonen. Rihanna delade även med sig av bilder på sonen till Hollywood Unlocked vilket sajtens CEO kommenterade på Twitter.

”Igår fick jag ett FaceTime-samtal av Rihanna där hon berättade att paparazzi tagit obehöriga bilder på sonen som de planerade att publicera. Och hon sa att om någon ska publicera de här bilderna så är det ni.” skrev Jason Lee på Twitter, samma dag som TikTok-videon publicerades.

I ytterligare en tweet förtydligade Jason Rihannas beslut:

Källa: Glamour, Foto: TT, TikTok, Instagram

Se också: 8 andra graviditeter som broke the internet à la RihannaBrand logo
Se också: 8 andra graviditeter som broke the internet à la Rihanna

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons