Regé-Jean Page ryktas göra comeback i Familjen Bridgerton säsong tre

Regé-Jean Page

Efter ännu en succésäsong av Netflix-serien Familjen Bridgerton har vi redan börjat längta efter säsong 3. Här är allt vi vet om den nya säsongen och ryktena kring hertigen av Hastings återkomst!
22 juni, 2022
VIDEO: 5 saker du kanske inte visste om familjen Bridgerton
1:08

Efter reklamen: VIDEO: 5 saker du kanske inte visste om familjen Bridgerton

(1:08)

Slå på ljud

Sedan sin start har Netflix-serien Familjen Bridgeton skapat Bridgerton-hysteri. Fansen (och vi) kan inte få nog av kostymdramat i 1800-talets London och jakten på kärlek bland stadens societet. I de två tidigare säsongerna har vi fått följa Daphne Bridgertons passionerade relation med hertigen av Hastings, Simon Bassett, och den äldsta brodern Anthony Bridgerton kärleksresa med Kate Sharma. Och redan under våren 2021 bekräftade Netflix att den hajpade serien får en tredje och fjärde säsong om den fängslande familjen Bridgerton.

Nicola Coughlan och Luke Newtons privata relation efter Familjen Bridgerton

Familjen BRIDGERTON SÄSONG 3

Serien som är baserad på romanserien av Julia Quinn har tidigare gett oss hintar om vad nästkommande säsonger ska handla om. I den tredje boken En förtrollande hemlighet är det brodern Benedicts kärleksliv som skildras. Däremot tar nästa säsong av Familjen Bridgerton en helt annan vändning.

”Precis som Lady Whistledown så har jag hållit på en rätt stor hemlighet ganska länge... Men jag kan äntligen berätta för er att Bridgerton säsong tre är om Colin och Penelopes historia” avslöjade skådespelaren Nicola Coughlan på Instagram.

Egentligen skildras inte Colins och Penelopes resa förrän i den fjärde boken men enligt skaparen Shonda Rhimes kommer säsongerna inte längre följa samma ordning som böckerna.

– Familjen Bridgerton består av åtta syskon, så vi planerar att följa alla syskonens kärlekshistorier. Men vi kommer inte nödvändigtvis följa ordningen, berättade Shonda tidigare för ET.

Ryktena kring Regé-Jean Page comeback

Enligt källor till The Sun finns det dessutom hopp att favoritkaraktären, hertigen av Hastings Simon Bassett, återvänder till serien i säsong tre efter att (till mångas besvikelse) uteblivit i säsong två. Skådespelaren Regé-Jean Page ska nämligen enligt källan deltagit i samtal med serieskaparna och diskuterat en potential comeback.

– Regé-Jean var väldigt tydlig med hans intentioner att avsluta sin medverkan i serien efter första säsongen för att istället påbörja nya projekt. Men nyligen skapades en ny dialog mellan honom och seriens ledning. Inget är officiellt eller överenskommet än, men värt att hålla ett öga på, berättar källan till The Sun.

Regé-Jean Page och Phoebe Dynevor i Bridgerton säsong 1

Regé-Jean Page och Phoebe Dynevor i Bridgerton säsong 1

Källa: Glamour Foto: TT, Instagram

SE OCKSÅ: 5 snackisar från veckan som gått
1:25

Efter reklamen: SE OCKSÅ: 5 snackisar från veckan som gått

(1:25)

Slå på ljud