Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Nicola Coughlan och Luke Newtons relation efter Familjen Bridgerton

23 maj, 2022 
AvSaga Pettersson
Penelope och Colins privata relation efter Familjen Bridgerton
Den tredje säsongen av Familjen Bridgerton kommer att handla om Penelope Featherington och Colin Bridgertons love story. Och det är inte bara i tv-serien som duon har en fin relation.
Skådisarna Nicola Coughlan och Luke Newton har blivit nära varandra efter inspelningarna av serien.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Familjen Bridgerton – skådespelarna i serien vs verklighetenBrand logo
Familjen Bridgerton – skådespelarna i serien vs verkligheten

Redan innan säsong två av Netflix-serien Familjen Bridgerton kommit ut fick vi bekräftat att det kommer att bli både en tredje och en fjärde säsong av tv-serien. Och vi har också fått veta att varje säsong kommer att kretsa kring en egen kärlekshistoria gällande en av syskonen i familjen Bridgerton.

Den första säsongen kretsade kring syster Daphne Bridgerton och Simon Bassets kärlekssaga, och den andra säsongen kring den äldre brodern Anthony Bridgerton och Kate Sharma.

Annons

Paret som den tredje säsongen av Familjen Bridgerton handlar om

Och nu har vi fått veta att den tredje säsongen av Familjen Bridgerton kommer att handla om Penelope Featherington och Colin Bridgertons love story. I böckerna, som serien är baserad på, så får vi inte ta del av deras kärlek förrän i den fjärde boken – men annat blir det alltså i tv-format.

– Familjen Bridgerton består av åtta syskon, så vi planerar att följa alla syskonens kärlekshistorier. Men vi kommer inte nödvändigtvis följa ordningen, har producenten Shonda sagt till ET.

I de tidigare säsongerna har vi redan fått ta del av Penelope Featherington och Colin Bridgertons fina relation – men som vänner.

Luke Newton och Nicola Coughlan i den andra säsongen av Familjen Bridgerton.
Luke Newton och Nicola Coughlan i den andra säsongen av Familjen Bridgerton.

Och den starka vänskapen finns även mellan skådisarna i det verkliga livet. Penelope, som spelas av Nicola Coughlan och Colin, som spelas av Luke Newton, blev vänner privat efter inspelningarna av den första säsongen och vänskapen visar de båda ofta upp på sina sociala medier.

Annons

Berömmer varandra i intervjuer

I intervjuer är de inte heller dåliga på att ge varandra beröm.

– Jag hade inte kunnat tänka mig bättre partner att få göra det här med. Jag har så stor tillit till Luke, och hoppas att han känner samma för mig, säger Nicola Coughlan till Netflix.

Skådisarna har uppmärksammat att tittarna gillar deras relation, något som tydligt framgår på bland annat Twitter. Inför inspelningarna av den tredje säsongen säger Luke Newton till streamingtjänsten:

Annons

– Det finns så mycket kärlek för den relationen, vilket också skapar en typ av press eftersom att folk är så exalterade över att så följa deras kärleksrelation i säsong tre. Men det gör mig också väldigt varm!

Foto: Instagram, Netflix

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons