Här är realityserierna du bara måste se!

26 feb, 2021 
AvMoa Alfredsson
Selling sunset och andra realityserier du måste se 2021
Verkligheten överträffar fiktionen i dessa fem realityserier du bara måste se – extravagans, intriger och en hel del drama utlovas. ELLE listar de mest värda realityserierna just nu – som du kan se i Sverige!
Annons
5 Serier att se framemot 2021
5 Serier att se framemot 2021

Det må vara på riktigt, men för de flesta av oss är ändå realityserier en verklighetsflykt. Få en inblick i hur andra lever sina (glamorösa) liv i fem serier du bara måste se!

The Real Housewives of New Jersey – C More

De kändaste hemmafruarna må komma från Beverly Hills men dramat i den uppmärksammade serien är ingenting jämfört med intrigerna i The Real Housewives of New Jersey. Kvinnorna på den östra sidan av USA är inte rädda för att säga sitt om sina seriekollegor. När en av fruarna hamnar i fängelse för bedrägeri når dramatiken nya nivåer.

Bling Empire – Netflix

Serien som har kallats för Crazy Rich Asians fast på riktigt är din ultimata feelgood-underhållning på Netflix. Här blandas extravaganta (läs: orimligt dyra) fester med känslomässiga stunder som får dig att önska att du också fick vara en del av kompisgänget som håller till i LA.

Annons

Below Deck – C More

Följ med bakom kulisserna på ett lyxfartyg för överklassen – men fokus ligger inte bara på gästerna utan snarare på gruppen singelmänniskor som jobbar på båten. Och yacht-livet ute till havs är allt annat än fridfullt.

RuPauls dragrace – Netflix

RuPauls dragrace har i princip nått kultstatus – och vi förstår varför. I varje säsong tävlar dragqueens mot varandra i hopp om att bli Amerikas nästa dragsuperstjärna. Värd för programmet står ingen mindre än RuPaul och kändisar som Lady Gaga och Miley Cyrus har varit gästdomare. Ett måste att se på reality-himlen!

Queer Eye – Netflix

Inga känslor hålls tillbaka i den amerikanska realityserien Queer Eye. Serien följer de så kallade Fab 5 – en grupp med fem queera män som alla är experter inom olika områden som bland annat matlagning och inredning. I varje avsnitt träffar de en ny person som får en makeover – både på utsidan och på insidan. Klarar du att se första avsnittet utan att gråta?

Annons

Fler realityserier du måste ha koll på

Keeping Up With The Kardashians, C More

Too Hot to Handle, Netflix

Wahlgrens Värld, Discovery+

Paradise Hotel, Viafree

Big Brother, TV4 Play

The Real Housewives of Beverly Hill, C More

Vanderpump Rules, C More

Love Is Blind, Netflix

Selling Sunset, Netflix

The Real Housewives of New York, Netflix

Gift vid första ögonkastet, SVT Play

Läs mer:

Annons