Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Kändisarna som börjat sina karriärer i realityserier

13 mar, 2020 
AvStina Dahlgren
Lady gaga tittar åt sidan och ler
Började verkligen Beyoncé sin karriär i Destiny's Child? Och vad gjorde Meghan Markle innan hon blev känd i tv-serien Suits? Här är några oväntade kändisarna som började sina karriärer i realityserier.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Oavsett om du vill bli skådespelare, sångerska eller modell så verkar realityserier vara vägen att vandra. Vi har samlat ett gäng kändisar som du antagligen inte visste började sina karriärer i just en realityserie:

Meghan Markle

Vill du också få en prins och halva kungariket? Då ska du vara med i Deal or no deal. Nåja, riktigt så blev det kanske inte, men det var i alla fall så Meghan Markle började sin karriär.

Meghan Markle applåderar

2006 och 2007, det vill säga flera år innan hon blev känd genom tv-serien Suits, syntes hon i Deal or no deal. Programmet gick ut på att de tävlande fick välja olika väskor att öppna och väskorna hölls upp av ett gäng supersnygga personer. I varje väska låg sedan en summa pengar och det gällde att samla på sig så mycket som möjligt. Megan Markle var såklart en av de vackra varelserna som höll i väskorna i varje avsnitt.

Annons

Bella & Gigi Hadid

Numera är systrarna Hadid de mest kända i familjen, men så har det inte alltid varit. Före deras karriärer som supermodeller syntes de i realityserien the Real Housewives of Beverly Hills där deras mamma Yolanda Hadid hade en av huvudrollerna.

Emma Stone

Långt före hon hånglade loss med Ryan Gosling och vann Oscars så tävlade Emma Stone i talangjakten In Search of the New Partridge Family. Tv-programmet gick helt enkelt ut på att hitta nästa stora artist, och Emma gick och vann allting. En stjärna redan på den tiden med andra ord.

Lady Gaga

Lady Gaga äter mat
Det var inte en glad Lady Gaga som 2005 smygfilmades under ett restaurangbesök i programmet Boiling Point.

Trodde du att Lady Gaga gjorde debut på MTV när hon fick sin första hit med låten Just dance? Då har du helt fel. Hon var nämligen med i programmet the Boiling Point på samma kanal redan 2005. Programmet gick ut på att testa var kokpunkten gick för personer som verkligen fick sitt tålamod testat. Stefani Germanotta, som Lady Gaga heter, fick uppleva riktigt dålig service när hon var ute och åt på restaurang. När tallriken blev borttagen före hon hade ätit upp och sedan kom tillbaka full av gammal mat brast det för Stefani som alltså inte vann några pengar.

Annons

Lady Gaga syntes även i realityseri The Hills 2008. Sångerskan presenterades då som ”någon tjej som heter Lady Gaga som tydligen är nästa stora namn”. Man ju lugnt säga att de fick rätt.

Beyoncé Knowles

Många tror att Beyoncé började sin karriär som en av sångerskorna i Destiny’s Child – de har till hälften rätt. 1993, när Beyoncé var tolv år gammal tävlade hon i tv-programmet Star search. Hon var dock inte ensam utan var då en av sex medlemmarna i gruppen Girls Tyme. Gruppen formades senare om och döptes till Destiny’s Child. Resten är som man säger historia.

Cardi B

Rapparen Cardi B har verkligen haft en raketkarriär. På bara några år har hon lyckats bli en av hip hopvärldens bäst betalda artister. Hon har haft hitlåtar som I like it och Taki Taki och har samarbetat med världsstjärnor som Bruno Mars och Selena Gomez.

Annons

Redan 2015 dök hon dock upp i rutan i realityserien Love & Hip Hop New York. I säsong 6 och 7 charmade hon det amerikanska folket och skapade sina första rubriker.

Familjen Kardashian

Det går inte att skriva den här artikeln utan att nämna familjen Kardashian, idag kanske världens mest kända realitystjärnor. 2007 sändes det första avsnittet av tv-serien. Nu är programmet inne på sin 18:e säsong och tonåringarna i familjen har hunnit bli både supermodeller och miljardärer.

Många tror att man började filma familjen först när de var kända, men faktum är att få hade koll på vem Kim Kardashian var år 2007. Som med resten av ligan i den här listan så kom realityserien först och berömmelsen därefter.

Källa: Cosmopolitan

Foto: TT, MTV

LÄS MER:

Allt vi vet om Lady Gagas pojkvän Michael Polansky

Allt om familjen Kardashian – skandaler, kärlek och pengar

Här går kändisarna på röda mattan – för allra första gången

Annons