Bling empire säsong 2 – allt vi vet

Bling empires säsong 2

Om du också streckkollat klart fösta säsongen av Bling Empire på Netflix kanske du också undrar (och hoppas) – kommer Bling Empire få en säsong två? Här är allt vi vet om succéseriens framtid!
05 februari, 2021

Första säsongen av Netflix realityserie Bling Empire, som har beskrivits som en blandning mellan Crazy Rich Asians och Real Housewives–franchisen, lämnade oss med flera obesvarade frågor. Serien, som hade premiär 15 januari 2021, följer Los Angelesbor med asiatiskt påbrå – och mer pengar på kontot än många av oss ens skulle kunna drömma om.

Bling Empire Anna och Christine

Bling Empire är skapad av Keeping up with the Kardashian-producenten Jeff Jenkins och följer bland annat drottningen av couture Christine Chiu och hennes ärkefiende Anna Shay – arvtagerskan med en förmögenhet på över 600 miljoner dollar. Serien handlar också om den lite mer ekonomiskt ödmjuka modellen Kevin Kreider, mäklaren och skoälskaren Kane Lim, DJ Kim Lee, jeans-arvtagerskan Cherie Chan, entreprenören Kelly Mi Li, och influencer Jamie Xie.

Här är allt du vill veta om personerna i Bling Empire!

Blir det en säsong 2 av Bling Empire?

Även om Netflix ännu inte officiellt bekräftat att en säsong två av Bling Empire är på gång verkar i alla fall serieskaparen sugen på en andra säsong. I en intervju med Town & Country sa Jeff Jenkins att han gärna skulle se Bling Empire gå om KUWTK i antal säsonger.

” Vi firade nyligen 14 år av Keeping up With the Kardashians. Jag skulle älska att ta Bling Empire-castet ännu längre”

Frågar du Bling Empire-personligheterna om de skulle kunna tänka sig att låta sina liv filmas ytterligare en gång för en säsong två tycks svaret vara ett rungande JA! Christine sa i en intervju med Oprah Magazine att ”om ni tyckte att jag avslöjade mycket i säsong ett, så har ni ingen aning om vad som ska komma”.

Även publikfavoriten Kevin Kreider har hintat om en andra säsong. I en intervju med Entertainment Tonight sa han att han gärna skulle se ännu mer resande i säsong 2. ”Jag skulle vilja åka till Sydkorea. Vi försökte resa i säsong ett men på grund av rådande omständigheter i världen gick inte det. Jag skulle älska att ta med alla till Singapore och visa dem vad Singapore verkligen är.”

Obesvarade frågor efter första säsongen

Och vi hoppas att allt detta tyder på att vi kan förvänta oss en andra säsong av vår nya favoritserie. För första säsongen lämnade också en del obesvarade frågor. Främst är vi nyfikna på hur det går för Kelly och Andrews av-och-på förhållande.

Bling Empire Andrew och Kelly

I en video som Netflix publicerade där vi blir uppdaterade på vad gänget i Bling Empire gör just nu fick vi reda på att paret tycks vara tillsammans igen.

Men Kane berättade för nöjessidan ET att ”kanske blir det ytterligare ett breakup i säsong två”

Vi väntar med spänning på fortsättningen…

Foto: Netflix

LÄS MER: Allt du vill veta om personerna i Bling Empire

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE: