Allt du vill veta om personerna i Bling Empire

Bling empire på Netflix

I Netflix populära realityserie Bling Empire följer vi välbärgade Los Angelesbor med asiatiska rötter. ELLE har listat allt om personerna i serien – vem är egentligen rikast?
01 februari, 2021

Om du inte har sett Netflix nya realityserie Bling Empire så har du missat något. Serien beskrivs som Crazy Rich Asians – fast i verkligheten. Förbered dig på pengar i överflöd, drama och kärlekstrubbel. Men framförallt är serien en hyllning till vänskap – med karaktärer som man inte älskar att hata (*host* Real Housewives of Beverly Hills) utan älskar att älska! Här är allt du behöver veta om gänget i Bling Empire.

Bling Empire – Här är stjärnorna i realityserien

Christine Chiu

Christine må uppfattas som något av en isdrottning men hennes kamp med mobbande svärföräldrar gör henne i alla fall lite mer mänsklig. Drottningen av couture är gift med plastikkirurgen Dr. Gabriel Chiu och tillsammans äger de en klinik i Beverly Hills. Paret är också föräldrar till Baby G och när sonen fyllde ett år donerade paret en miljon dollar till Cayton museum för barn.

Anna Shay

Rikast i gänget är arvtagerskan Anna Shay – som har en förmögenhet på över 600 miljoner dollar. Hon är dotter till Edward Shay, grundaren av Pacific Architects and Engineers – ett amerikanskt företag inom försvarssektorn. Flera gånger under serien bjuder Anna sina vänner på privatflyg och spontanresor till Paris.

Kane Lim

Publikfavoriten Kane Lim kommer från Singapore där hans familj har en stor förmögenhet som kommer från olja, gas och fastigheter. Han flyttade till LA för att testa sina egna vingar och arbetar idag främst inom fastighet, även om han i serien avslöjar att han får en ”månadspeng” från föräldrarna. Han samlar på designerskor och hans vänskap med Bling Empire-kollegan Kevin Kreide lyser upp realityhimlen.

Kelly Mi Li

Entreprenören Kellys (toxiska)relation med Andrew Gray står i fokus under hela den första säsongen. När Anna Shay bjuder med paret på en resa till Paris slutar det i tårar när Andrews problem med ilska uppdagas. Parets av-och-på förhållande är en bergodalbana och en av anledningarna till att man inte kan slita blicken från tv:n.

Kevin Kreider

Kevin kommer inte från pengar, han är inte rik och kan därför se det absurda med hans vänners extravagans utifrån. Han arbetar som modell och har i flera år jobbat för att ändra representationen av asiatiska män i media. Han har bland annat varit med i dokumentären The Ugly Model där han försöker få svar på frågan: ”Kan asiatiska män vara sexiga?”
Spoiler alert – JA!

Kim Lee

Hon beskrivs av Kane som ”Asiens Calvin Harris”, hon är en världskänd DJ som (innan pandemin) lockade tiotusentals fans till sina spelningar. Kims föräldrar skilde sig tidigt och hon tappade helt kontakten med sin pappa. Med vännernas uppmuntran tar hon upp jakten på sin försvunna far.

Cherie Chan

Cherie Chans förmögenhet kommer från familjens jeansföretag och när vi först träffar henne är hon gravid med sitt andra barn, tillsammans med pojkvännen Jessey. Cheries mamma har nyligen gått bort och vi får följa henne när hon sörjer sin mors död samtidigt som hon gör sig redo för sin bebis ankomst.

Jaime Xie

Jaime är den yngsta i serien på sina 22 år och dotter till biljoner Ken Xie – som grundat ett framgångsrikt cyberföretag baserat i Silicon Valley. Jaime arbetar i skrivande stund som influencer och låter sitt intresse för mode ta störst plats på hennes sociala medier.

Foto: Netflix

LÄS MER:

Här är originalfilmerna som kommer till Netflix 2021

Seriepremiärerna du vill ha koll på 2021

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE: