Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Prins Harry avslöjar att han sträckkollar The Crown

12 jan, 2023 
AvLinda Strömbäck
Prins Harry och Netflix-serien The Crown
Sedan 2016 har den brittiska kungafamiljens historia skildrats i hyllade Netflix-serien The Crown. I en intervju med Stephen Colbert berättar nu prins Harry att han själv tittat på serien och vad som egentligen är sant.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
The Crown-kostymerna vs verklighetens kungligheterBrand logo
The Crown-kostymerna vs verklighetens kungligheter

I fem säsonger har tittarna fått följa allt från drottning Elizabeths första dagar som regerande monark, till prinsessan Dianas intåg i kungafamiljen. Den omåttligt populära serien The Crown har lockat till sig en stor följarskara som fascinerats av det brittiska hovets historia.

Nyligen medverkade prins Harry i The Late Night Show with Stephen Colbert, där han själv fick frågan om han tittat på den populära serien.

– Ja, jag har faktiskt sett The Crown. Både de första säsongerna och de senare, berättar prins Harry, som avslöjar att han dessutom sträckkollat vissa delar av serien med Google open.

Annons

Prins Harry om The Crown

I intervjun med The Late Night Show frågar Stephen Colbert även Harry om han brukar faktagranska om storyn överensstämmer med verkligheten.

– Jo, men det brukar jag göra, berättar Harry i intervjun.

Prins Harry: ”Är mer bekväm med serien än artiklarna”

I en intervju med James Corden berättar Harry också vad han tycker om serien som baserats på familjens historia och vad sanningsgraden är i det som producerats.

– De låtsas inte som att det är nyheter, utan vet att det är fiktion. Den är löst baserad på sanningen, säger Harry i The Late Late Show.

– Serien ger en bild av pressen att behöva sätta plikten före familj och allt annat, och vad som kan komma ur det. Jag är mycket mer bekväm med The Crown än artiklarna som skrivs om mig, min fru och min familj. Det är uppenbart påhittade historier, tro det eller ej, som blir framställda som fakta när de rapporteras som nyheter. Det är mitt riktiga problem, berättar Harry.

Källa: Vanity Fair, Foto: TT, Instagram, Netflix

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons