Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Pete Davidson och Emily Ratajkowski första offentliga dejt – se bilderna

28 nov, 2022 
AvPenellope Ness
Bilderna från Emrata och Petes första offentliga dejt
Pete Davidson och Emily Ratajkowski bekräftar kärleksryktena och har officiellt gått på sin första offentliga dejt i New York. Se de första bilderna på ett av Hollywoods senaste (och mest omtalade) par!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Video: ELLE pop #13 Del 1: Sl*tshamea Pete Davidson

ELLE pop #13 Del 1: Sl*tshamea Pete DavidsonBrand logo
ELLE pop #13 Del 1: Sl*tshamea Pete Davidson

Pete Davidson och Emily Ratajkowski verkar bekräfta dejtingryktena med sin första offentliga dejt. Paret fotades sittandes courtside i New Yorks Madison square garden för att heja på NBA-laget the Knicks.

En källa har nu berättat för Us weekly att spekulationerna om att Pete och Emily numera dejtar stämmer.

"Pete och Emily har pratat i ett par månader nu" har källan sagt och tillade att paret fortfarande är i ett mycket tidigt skede, men att de båda verkligen gillar varandra.

Annons

Nyblivna singlar på sin första dejt

Både modellen och komikern avslutade båda sina tidigare relationer i slutet av sommaren. Pete Davidson och Kim Kardashian gjorde slut i augusti efter att ha dejtat i nästan ett år. Emily Ratajkowski lämnade maken Sebastian Bear-McClard i juli efter nästan fyra års äktenskap och ansökte officiellt om skilsmässa i september, efter att det ryktades om producentens otrohet. Paret delar nu vårdnaden för sonen Sylvester som snart fyller två år.

Det viskades en hel del mellan Emily och Pete under dejten.

Paret satt bredvid skådisen Ben Stiller och sångerskan Jordin Sparks som båda var där med sina respektive. Pete och Emily såg ut att njuta av både varandras men även de andra kändisarnas sällskap.

Annons
Emily viftar med Knicks-flaggan framför kameran.

Det var första gången Pete Davidson och Emily Ratajkowski poserade för kameror tillsammans sedan deras relation övergått till ett romantiskt förhållande. Emily och Pete viftade med flaggan som visade deras stöd för storstadens NBA-lag the Knicks.

Kärleksfulla blickar utbyttes under matchen.

Komikern verkade leva upp till sitt yrke då paret delade många skratt under dejten, och det viskades en hel del mellan de två.

Annons

"Pete får Emily att skratta och han älskar hur intelligent hon är" berättar en källa för Us weekly.

Källa: Us weekly Foto: TT

Annons