5 regler Pete Davidsons flickvänner måste följa

12 sep, 2022 
AvEmma Castman
Pete Davidson och Kim Kardashian
Visste du att Pete Davidson har en hel del krav på sina dejter? Här listar vi några av de oväntade regler som komikern sägs ha satt upp!
Annons
Därför har Kim Kardashian och Pete Davidson gjort slut
Därför har Kim Kardashian och Pete Davidson gjort slut

Genom åren har komikern och skådespelaren Pete Davidson dejtat en hel del välkända profiler. Vi tänker bland annat på Kim Kardashian som var den han senast hade en relation med. Paret träffades under inspelningen av Saturday Night Live i oktober förra året men förhållande varade bara i nio månader. I augusti kom nämligen nyheten att de valt att gå skilda vägar.

Därtill har Pete Davidson kopplats samman med stjärnor som Ariana Grande, Kaia Gerber, Margaret Qualley, Phoebe Dynevor, Kate Beckinsale och Cazzie David.

Nedan listar vi fem önskemål som Pete Davidson sägs ha på tjejerna han dejtar!

Regler Pete Davidson har på sina dejter

Ska våga visa vem man är – på riktigt

Det var i en intervju med The Breakfast Club som Pete Davidson sa att han dras till personer som är lika ärliga som han är. Han vill att man ska våga visa vem man är, på riktigt, och inte vara rädd för att låta sina brister synas. Med tiden kommer de fram ändå och då kan de lika gärna vara med från början, menar Pete.

Annons

"Jag säger typ; ‘Hej, jag är galen. Här är alla mina problem. Här är vad jag gör. Här är terapeuterna. Det här är vad som händer.' Och det kan antingen bli för mycket för någon ... eller kan det kännas coolt, uppfriskande och ärligt."

Ska vara bra på kommunikation

När Pete medverkade i The Breakfast Club sa han även att han värdesätter kommunikation högt i ett förhållande. Han ser nämligen det som nyckeln till framgång om man vill få genuin kontakt med någon.

"Jag tror att så länge man pratar med varandra och på riktigt förstår kommer allt gå vägen."

Får inte vara oförskämd mot restaurangpersonal

I podcasten River Cafe Table 4 avslöjade Pete Davidson att han gärna går på restaurang med sina första dejter. Dels för att få ta del av bra mat, dels för att se hur personen han är där med beter sig i den typen av miljö. Det är nämligen viktigt för Pete att den han är tillsammans med är trevlig mot restaurangpersonal. Han har till och med sagt att han omedelbart skulle avbryta dejten som personen i fråga betedde sig oförskämt.

Annons

Måste vara bekväm med att bli uppassad

I en intervju med tidningen Paper 2019 berättade Pete om hur han är som partner och sa att det är väldigt viktigt för honom att få passa upp på sin partner. Lever du tillsammans med någon ska du få den personen att känna sig i speciell, så är det bara, menar Pete.

"Mitt kärleksspråk, när jag är i ett förhållande, är att jag behandlar personen jag är med som en prinsessa," sa han bland annat.

Får inte spela spelet

Sist men inte minst… Pete Davidson vägrar spela spelet med de han dejtar. Det tar onödig tid och gör båda två osäkra. Öppna kort från början är alltså ett krav som komikern satt upp och vägrar ge vika för.

"Är jag med dig vill jag verkligen vara med dig", sa han i en intervju.

Artikelinspiration: Your Tango

Foto: TT

Annons
Innehåller annonslänkar