Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Pete Davidsons vädjan: Jag vill ha barn

13 jul, 2022 
AvMichaela Mastad
Pete Davidson, Kim Kardashian.
Pete Davidsons och Kim Kardashians kärlek fortsätter bara att blomstra. Nu berättar Pete att han är redo för ännu ett steg i relationen – nämligen att skaffa barn.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
VIDEO: Kim Kardashians stilresa genom årenBrand logo
VIDEO: Kim Kardashians stilresa genom åren

Det var under hösten förra året som paret gick ut med att de hade funnit kärleken i varandra. Hela kärlekshistorian började med att Kim ställde upp i programmet Saturday Night Live samtidigt som Pete där de gjorde flera sketcher tillsammans – något som fick Kim att fatta intresse för komikern och såg sedan till att få tag i hans nummer.

Sedan dess har paret varit oskiljaktiga och vi får följa deras kärlekshyllningar till varandra både på sociala medier och i den nya serien The Kardashians.

”KIM HAR FÅTT PETE ATT VÄXA UPP”

Men det är inte bara kärlek som Kim har givit Pete. Hon har också fått Pete att växa upp och prioritera om när det kommer till hans ekonomi. Enligt Us weekly har komikern också börjat tänka annorlunda när det gäller hans affärer och sin egna framtid.

– Kim har också fått Pete att växa upp rejält, och han har börjat tänka på sin framtid och affärer. Han har börjat investera, spara och tänker långsiktigt för första gånger i sitt liv. Han går till Kris Jenner för att få råd, säger en källa till tidningen.

Annons

PETE DAVIDSONS NÄSTA STEG I RELATIONEN

På tal om att tänka långsiktigt och ansvarsfullt så har Pete nu berättat att han är redo för familjelivet och att han gärna vill ha barn inom snar framtid. Något som komikern nyligen berättade när han medverkade i talkshowen Hart to Heart. I showen intervjuar Kevin Hart kändisar som avslöjar sitt ärliga, ofiltrerade och oväntade sanna jag.

SE OCKSÅ: Kim Kardashian – 5 saker du vill vetaBrand logo
SE OCKSÅ: Kim Kardashian – 5 saker du vill veta

– Det är min dröm och jag är så exalterad över det kapitlet. Det är det jag förbereder mig för nu. Att vara den bästa personen jag kan vara samt utvecklas och bli bättre, säger han till Kevin Hart och fortsätter:

– Så när det kapitlet kommer så kommer det vara lättare, avslutar han med.

Idag har Kim Kardashian barnen North, Chicago, Psalm och Saint tillsammans med ex-maken Kanye West och enligt en källa till People så kommer Kims barn väldigt bra överens med Pete.

– Kims relation med Pete är väldigt stark och de pratar om framtiden. Det är väldigt viktigt för Kim att hennes barn kommer överens med Pete. De försöker aldrig skynda på något. Han har sakta börjat lära känna dem, tillägger källan till People.

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons