Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Kim Kardashians och Pete Davidsons nya PDA-bilder på Instagram

12 jul, 2022 
AvLinda Strömbäck
Pete Davidson och Kim Kardashian
Kim Kardashian och Pete Davidson är inte längre särskilt sparsamma med att visa upp kärleken för varandra. Se bilderna här och få en inblick i parets kärleksfulla vardag!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
VIDEO: Kim Kardashians stilresa genom årenBrand logo
VIDEO: Kim Kardashians stilresa genom åren

I februari 2021 ansökte Kim Kardashian om skilsmässa från dåvarande maken Kanye West. Ett par månader senare började det cirkulera rykten om att skönhetsikonen funnit en ny kärlek i sitt liv. Nu visar Kim Kardashian upp de kärleksfulla bilderna med Pete Davidson på Instagram.

Kim och Petes kärlekshistoria

I november 2021 blev det officiellt att Kim Kardashian funnit kärleken i Saturday Night Live-profilen Pete Davidson. Efter att Kim medverkat i showen i oktober ska hon frågat om hans nummer och sedan dess har de varit oskiljaktiga. Pete har dessutom tillägnat flera tatueringar till sin nya flickvän, bland annat "My girl is a lawyer" och ett brännmärke med Kims namn som nu permanent sitter på hans bröst.

Annons

– Han ville göra något annorlunda och permanent som inte går att ta bort. Någonting som alltid kommer synas där, som ett ärr, berättade Kim Kardashian om märkningen i en intervju med Ellen Degeneres.

Bilderna på Kim och Pete

Nyligen postade Kim Kardashian några sällsynta bilder på paret på Instagram. På bilderna visar Kim upp pojkvännen Pete i en selfie, deras vardagliga liv – och inte minst deras kärlek för varandra.

Kommentarerna från vännerna

Tillsammans med tusentals fans passade vännerna Paris Hilton och Malika Haqq på att kommentera bilderna på det lyckliga paret.

SE OCKSÅ: Kim Kardashian – 5 saker du vill vetaBrand logo
SE OCKSÅ: Kim Kardashian – 5 saker du vill veta

”Glädje klär er verkligen!” kommenterade Kims nära vän Malika.

”Är så glad för er skull” skrev Paris Hilton.

Även lillasyster Khloé Kardashian passade på att skämtsamt kommentera Kims nya bilder på Instagram.

”Har ni en fotfetisch också eller?” kommenterade Khloé med en hint till de bilderna där Kim har sina fötter på Pete.

Foto: TT, Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons