Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Kanye och Pete Davidsons relation idag efter offentliga bråken

04 aug, 2022 
AvLinda Strömbäck
Kanye West och Pete Davidson
Sedan Kim Kardashian träffade nya pojkvännen Pete Davidson har exmaken Kanye inte varit Petes största fan. Nu kommer uppgifter att Kim försöker försona sitt ex med nya pojkvännen – och att äldsta dottern North älskar Pete.
Annons
Här är allt vi vet om Kim och Kanyes skilmässaBrand logo
Här är allt vi vet om Kim och Kanyes skilmässa

I januari 2021 kom beskedet att Kim Kardashian och Kanye West skiljer sig efter sju år som gifta. Strax därpå träffade Kim Kardashian Saturday Night Live-komikern Pete Davidson och blev snabbt ett par– något exmaken Kanye inte tyckte om.

Kanyes ilska mot Pete

Kanye har flera gånger kommenterat Kim och Petes relation och har även sagt att han aldrig vill att Pete träffar hans barn. I ett inlägg som Kanye delade på Instagram visade han upp en sms-konversation med Pete Davidson. Där skrev komikern att han ”aldrig vill stå i vägen för barnen” och ”jag hoppas att jag en dag kan träffa dem och att vi alla kan vara vänner”. Något som Kanye West absolut inte ville.

”Nej du får aldrig träffa mina barn” svarade Kanye på sin Instagram.

Kanye West musikvideo
Kanye West porträtterade även en begravning av Pete Davidson i en musikvideo

Kims önskan att försona Kanye och Pete

Men nu när Kim och Pete fördjupat sin relation och Pete även fått en plats i barnens liv, kommer uppgifter att Kim försöker försona Kanye med sin nya kärlek.

Annons

– Kim vill att Pete och Kanye ska träffas och prata med hjälp av en medlare. Hon vill att Kanye ska se vilken bra kille Pete är och vilket positivt avtryck han gjort i Kim och barnens liv, berättar en källa till Hollywood Life som också berättar att North verkligen tycker om Pete.

– North har pratat med sin pappa om hur cool Pete är och att han känns som en rolig äldre bror för henne, säger källan.

Kanyes nya inställning till Pete

Källan säger även att Kanye måste bli mer tillmötesgående för att kunna ha en bra relation med Kim. Och för att deras delade ansvar av barnens vårdnad ska fungera – något Kanye också kommit till insikt med.

– Kanye vet att Pete inte försöker ta över någon fadersroll och att han måste vara mer tillmötesgående i det här. Han vet också att han måste släppa ilskan mot Pete och har även pratat med Kim om problemet nu när Pete varit på filminspelning utomlands. Kanye är medveten om Kims starka känslor för Pete och att hans tidigare beteende varit oacceptabelt, berättar källan.

Källa: Hollywood Life, Foto: TT, Instagram

Annons