Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Ben Affleck och Jennifer Lopez planerar lyxbröllop efter vigseln i Las Vegas

03 aug, 2022 
AvLinda Strömbäck
Ben Affleck Jennifer Lopez
Kärleksfirandet stannar inte efter en vigsel i Vegas och en bröllopsresa till Paris. Nu planerar Hollywoods älsklingspar Bennifer dessutom en lyxig bröllopsfest.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jennifer Lopez och Ben Affleck har gift sigBrand logo
Jennifer Lopez och Ben Affleck har gift sig

Det verkar nästan som att Kourtney Kardashian och Travis Barker startade en trend tidigare i år efter sitt maxade bröllopsfirande i både Vegas och sedan Portofino. Nu kommer nämligen uppgifter att Jennifer Lopez och Ben Affleck anlitat en bröllopsplanerare för en lyxig bröllopsfest efter vigseln i Las Vegas.

Gifte sig i Las Vegas

Den 16 juli reste Jennifer Lopez och Ben Affleck tillsammans med barnen Emme och Seraphina till Las Vegas för att vigas i ett kapell.

”Med de bästa vittnen man kan föreställa sig, en klänning från en gammal film och en jacka från Bens garderob så läste vi upp våra löften och gav varandra ringar som vi kommer att bära resten av våra liv”, berättade Jennifer Lopez i ett nyhetsbrev från sin sajt On The JLo.

Annons

Direkt efter vistelsen i Las Vegas åkte sedan de nyblivna äkta makarna till Paris för en liten bröllopsresa. Men firandet av Mr och Mrs Affleck stannar inte där.

Bennifers Lyxiga Bröllopsfest

Enligt källor till Page Six har paret nu anlitat bröllopsplaneraren och festfixaren Colin Cowie som tidigare anordnat fester för kändisar som Oprah Winfrey, Kim Kardashian och Nicole Kidman. På hemsidan för Colin Cowies företag erbjuder de bröllop utöver det vanliga. Allt från ”kungliga bröllop med episka proportioner till det mest glamourösa, sofistikerade och smakfulla trädgårdsbröllopet du kan tänka dig”. Och vad är då prislappen för kalasen de erbjuder? De olika bröllopsbudgetarna ligger på allt från 25 000 dollar till 25 miljoner (!) dollar.

Där kommer bröllopsfesten äga rum

Enligt en källa till Page Six ska det kommande bröllopet äga rum i flera dagar och att gästerna kommer bestå av alla personer som paret håller kärt. Platsen för bröllopet rapporteras dessutom bli på den privata ön St. Simons längs kusten vid delstaten Georgia, som är känd för sina fina stränder och en stor fyr. Även gäster som Matt Damon, Jimmy Kimmel och Drea de Matteo väntas närvara vid bröllopet.

Källa: ELLE US, Foto: TT, Instagram

Annons