Brad Pitts nya kärleksliv efter skilsmässan från Angelina Jolie

Brad Pitt

Angelina Jolie och Brad Pitt skilde sig 2016 efter elva år tillsammans. Nu kommer uppgifter att Brad Pitt börjat dejta igen.
02 augusti, 2022
Shiloh Jolie Pitts stilresa genom åren
0:56

Efter reklamen: Shiloh Jolie Pitts stilresa genom åren

(0:56)

Slå på ljud

Brad Pitt och Angelina Jolies skilsmässa var inte bara långdragen – utan den innehöll också en infekterad vårdnadstvist om barnen. Och det var inte förrän förra året som Brad Pitt fick en gemensam vårdnad om Maddox , Pax , Zahara, Shiloh och tvillingarna Vivienne and Knox. Nu verkar Brad Pitt gå vidare i livet efter Angelina Jolie.

Kändisar som har levt eller lever i öppna relationer

Brad Pitt efter skilsmässan från Angelina

Perioden under skilsmässan var inte lätt för skådespelaren men han försökte hålla humöret uppe genom att sätta lite guldkant i vardagen, skriver People. Idag är relationen med barnen återigen bra och Brads livsglädje är att träffa sina barn så ofta han kan.

– Brad äter middag med sina yngre barn när de alla är i L.A. Eftersom barnen är äldre nu har de sitt eget liv och sina vänner. Brad har fortfarande en ganska bra relation med barnen, berättar en källa för People.

Angelina Jolie med döttrarna

Angelina Jolie med döttrarna Zahara Marley Jolie-Pitt och Shiloh Jolie-Pitt.

Brad Pitts kärleksliv efter skilsmässan

Efter skilsmässan så har Brad Pitts dejtingliv ekat tomt. För en tid sedan kopplades han ihop med den 29-åriga modellen Nicole Poturalski från Polen men förhållandet ska ha varit kortvarigt. Ett annat romansrykte som florerade runt var att Brad Pitt dejtade sångerskan Lykke Li. Men dessa rykten slog Page six hål på och skrev att Brad och Lykke inte alls ”dejtar i hemlighet”.

– Han har inte träffat henne på två år. Han träffade henne för ett par år sedan. Det finns inget negativt, de dejtar helt enkelt inte, berättade en källa för sajten.

Nya dejtingryktena

Men nu sex år efter skilsmässan med Angelina Jolie och den efterföljande, långdragna vårdnadstvisten ska Brad Pitt börjat leta efter kärleken på nytt.

– Brad dejtar en kvinna men han är inte i ett seriöst förhållande än, berättar en källa för People.

Källa: People, Foto: TT