Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Allt vi vet om Netflix succéserie Outer Banks säsong 4

11 apr, 2023 
AvPenellope Ness
Outer banks säsong 4
Kort efter att Outer banks säsong 3 släppts på Netflix tillkännagavs det att den populära tv-serien får ytterligare en säsong. Och den tredje säsongen har (kanske) bjudit på ledtrådar om det kommande äventyret – här är allt vi vet!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 serier du inte får missa 2023Brand logo
5 serier du inte får missa 2023

Den omtyckta tv-serien Outer banks bjuder på ett riktigt äventyr med kärlekstrianglar, försvunna skatter, dramatiska biljakter och kidnappningar. Och i säsong 4 kanske vi får följa med på piratjakt.

Varning för spoilers! Om du inte har hunnit se de tre första säsongerna – så är det dags!

Allt vi vet om Outer banks säsong 4

I februari 2023 släpptes den tredje säsongen av Outer banks och kort därefter tillkännagavs det att succéserien kommer att få ytterligare en säsong. En oväntad nyhet, då fans oftast får vänta i flera månader innan de får reda på om deras favoritserie kommer att få en fortsättning.

Annons
John B och gänget som försöker hitta den försvunna pappan

I ett gemensamt uttalande sa seriens skapare:

– Vi får fortsätta följa the Pogues och kommer att få se ännu fler vändningar när äventyret fortsätter i en fjärde säsong av Outer banks. Tack till Netflix, våra skådespelare och alla fantastiska fans som gjort detta möjligt.

Vad handlar serien Outer banks om?

Outer banks följer en grupp tonåringar som bor på The Cut, en ö som tillhör delstaten North Carolina i USA. Ön är uppdelad i en norra och södra sida, med en grupp människor som bor på vardera del. Pogues kallas gruppen som bor på den södra delen och tillhör arbetarklassen. Kooks, å andra sidan, är de som bor på den norra delen av ön och som utgör en mycket rikare demografi.

Annons
Vännerna som försöker lösa mysteriet

Under en längre period har läget varit spänt mellan de två grupperna. Och när John B:s (Chase Stokes) pappa plötsligt försvinner och tonåringarna bestämmer sig för att försöka lösa mysteriet, växer oron.

Succéserien Outer banks bjuder på äventyr

Vad har hänt i Outer Banks säsong 2 och 3?

Säsong 2 av Outer banks slutade med en cliffhanger, då det avslöjandes att John B:s pappa fortfarande lever, samtidigt som vännerna blir strandsatta på en öde ö i Karibien. Och i säsong 3 fortsätter äventyret på ön. Tonåringarna söker vidare efter den försvunna pappan och Eldorado, den förlorade guldstaden. Men saker och ting går, som vanligt, inte som planerat.

Annons

I slutet av säsongen får vi äntligen se John B återförenas med sin pappa, Big John (Charles Halford) och de hittar dessutom Eldorado. Men lyckan är kortvarig och de sista avsnitten bjuder inte bara på lyckliga stunder utan även de mest hjärtskärande förlusterna som ungdomarna har fått uppleva hittills.

Den populära serien bjuder även på kärleksdrama

I de avslutande scenerna av säsong 3 dyker det plötsligt upp ett nytt, okänt ansikte. En man som uttrycker sin beundran för ungdomarnas lyckade skattjakt. Han berättar även att han letar efter någon som vill hjälpa honom undersöka en mystiskt text. En dagbok från 1718 som tillhört sjökaptenen Edward Teach, även känd som Blackbeard.

Annons

Spänn fast er Pogues – säsong 4 verkar bli en piratjakt!

Vilka skådespelare kommer vara med i Outer banks säsong 4?

I den tredje säsongen dog både Big John och Ward, men vi hoppas på att få se resten av våra favoritkaraktärer återvända i säsong 4. Chase Stokes som John B Routledge, Madelyn Cline som Sarah Cameron, Madison Bailey som Kiara ”Kie” Carrera, Jonathan Daviss som Pope Heyward och Rudy Pankow som JJ Maybank.

Skådespelarna i Outer banks säsong 3

Carlacia Grants roll som Cleo kommer dessutom att få en återkommande roll i serien. Och i den tredje säsongen fick vi även se Lou Ferrigno Jr, Andy McQueen och Fiona Palomo.

Men exakt vem som kommer att vara med i säsong 4 har ännu inte tillkännagivits.

NÄR har Outer Banks SÄSONG 4 premiär?

Säsong 3 av Outer Banks bekräftades i december 2021 och släpptes i slutet av februari 2023. Om den fjärde säsongen skulle följa ett liknande mönster kan vi (förhoppningsvis!) förvänta oss att se den under försommaren 2024.

Tills dess hittar du säsong 1, 2 och 3 att se på Netflix.

Källa: Cosmopolitan

Foto: Netflix

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons