Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Outer banks-skådisen tillsammans med anställd i produktionen

06 mar, 2023 
AvLouise Berglund
Rudy Pankow i Outer banks
Det är inte bara Madelyn Cline och Chase Stokes som hittat kärleken under inspelningen av Outer banks (även om de gjort slut nu...). Även Rudy Pankow, som spelar JJ, träffade sin flickvän under inspelningarna.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Outer banks är tillbaka med en tredje säsong på Netflix. Nya säsongen inleds med att hela gänget är skeppsbrutna på en öde ö. Det blir som vanligt laddade möten med smugglare och andra skattjägare. Såklart uppstår också starka känslor karaktärerna emellan – både framför och bakom kameran.

Se 4 feel good-serier du inte vill missa på HBOBrand logo
Se 4 feel good-serier  du inte vill missa på HBO

Madelyn Cline och Chase Stokes gör rollerna som paret Sarah och John B. Faktum är att de föll för varandra i verkliga livet också. De träffades 2019, bara veckor innan de första inspelningarna drog igång. I juni 2020 bekräftade de sin romans. Paret syntes på röda mattor ihop och i maj 2021 vann de pris för bästa kyss under MTV movie & tv awards. Det firade dem med en het kyss på scenen. Men innan inspelningen av tredje säsongen hann de göra slut och måste nu spela kära i serien efter att de avslutat sin kärleksrelation privat. Något de båda pratat öppet om i intervjuer inför premiären av den nya säsongen.

Annons

Rudy Pankow hittade också kärleken på inspelningen av outer banks

Rudy Pankow gör rollen som JJ i Outer banks. Och även han har träffat kärleken tack vare tv-serien. I Outer banks har hans karaktär en fling med Kie. Men privat är han tillsammans med Elaine Siemek, som jobbar som assistent på inspelningen.

Paret har hållit sitt förhållande relativt privat men uppges ha dejtat sedan omkring november 2020, då Rudy delade en gullig födelsedagshyllning till Elaine och skrev att hon gav honom fjärilar i magen. Sedan dess har han publicerat flera bilder på paret ihop och hyllningar till Elaine.

Vem är Elaine Siemek?

Elaine Siemek jobbar som assistent till Jonas Pates på inspelningen av Outer banks. Pates är medskapare till tv-serien och även exekutiv producent.

Utöver assistentjobbet är Elaine Siemek fotograf och delar då och då med sig av bilder från inspelningarna.

Den 18 februari i år deltog både Elaine och Rudy på Poguelandia, ett Outer banks-event i Huntington, Kalifornien. Syftet med eventet var att promota den tredje säsongen av Outer banks. Den som följt serien vet att Poguelandia är namnet de valde att döpa sitt lilla camp till på ön där de var strandade.

Tredje säsongen av Outer banks hade premiär på Netflix den 23 februari och består av 10 avsnitt.

5 grymma filmer av kvinnliga regissörer som du inte får missaBrand logo
5 grymma filmer av kvinnliga regissörer som du inte får missa

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons