Exparet om att spela kära i nya säsongen av Outer banks: ”Gav varandra ett löfte”

01 mar, 2023 
Outer banks säsong 3 på Netflix
Madelyn Cline och Chase Stokes blev kära under inspelningarna av Outer banks. Inför tredje säsongen hann de göra slut – men spelar fortfarande kärlekspar på Netflix.
Annons
Här är 5 Feelgood-serier på Netflix
Här är 5 Feelgood-serier på Netflix

Tv-serien Outer banks är tillbaka med en tredje säsong på Netflix. Redan under första säsongen cirkulerade romansrykten kring tv-seriens två huvudpersoner Madelyn Cline och Chase Stokes. De träffades 2019, bara veckor innan de första inspelningarna drog igång.

I juni 2020 bekräftade de sin romans. Paret syntes på röda mattor ihop och i maj 2021 vann de pris för bästa kyss under MTV movie & tv awards. Det firade dem med en het kyss på scenen.

Uppbrottet mellan Madelyn Cline och Chase Stokes

Skådespelarna är dock inte längre ett par. Enligt källor till People gjorde Madelyn och Chase slut under hösten 2021. Samtidigt har deras karaktärer Sarah och John B fortsatt sin relation i tv-serien.

Annons

Den tredje säsongen av Outer banks har nu släppts på Netflix. Inspelningarna drog igång i februari 2022, bara månader efter att paret uppges ha gjort slut. I flera intervjuer har de nu berättat om känslorna kring att spela kärlekspar ihop trots att de inte längre är tillsammans. När Madelyn fick frågan från People om det har känts svårt att jobba ihop efter uppbrottet berättade hon att så var fallet.

– Absolut, i vissa avseenden. Men i slutet av dagen så har jobbet alltid varit ett safe place. Från dag ett har vi sagt att vårt jobb är att lämna tv-serien och säsongen bättre än den senaste gången. Och alla är fortfarande väldigt mycket av en familj. Outer banks har alltid varit en familj. Och jag är bara glad att vi har kunnat fortsätta vara profesionella, säger hon till tidningen.

Outer bank säsong 3 på Netflix
Madelyn Cline som Sarah Cameron och Chase Stokes som John B i säsong 3 av Outer banks.© 2023 Netflix, Inc.

För Entertainment weekly berättar Chase att exparet givit varandra ett löfte inför arbetssituationen.

Annons

– Mads och jag har jobbat ihop nu i över 30 avsnitt och vi gav varandra ett löfte innan vi ens började dejta att jobbet alltid kommer komma först, säger han.

– Och oavsett vad som händer i våra personliga liv, och sättet livet ibland tar dig i olika riktningar, kommer vi alltid hedra arbetet. Det fortsatte vara 100 procent sant denna säsong.

Har MADELYN CLINE OCH CHASE STOKES nya partners?

Både Madelyn och Chase verkar ha hittat kärleken på nya håll efter uppbrottet från varandra. Madelyn ryktas dejta singer-songwritern Jackson Guthy medan Chase Stokes dejtar countryartisten Kelsea Ballerini.

Annons
Innehåller annonslänkar