Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Osmickrande teckningarna på familjen Kardashian som alla pratar om

21 apr, 2022 
AvJessica Rådne
rättegångsteckning
Blac Chyna stämmer familjen Kardashians och i veckan infann sig flera av dem i rätten. Nu reagerar fansen på teckningarna från plats som publicerats.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Allt om familjen Kardashian/JennerBrand logo
Allt om familjen Kardashian/Jenner

Familjen Kardashians står inför rätta. Det är Rob Kardashians före detta flickvän Angela ”Blac Chyna” White som menar att hon har fått sin karriär förstörd av familjens överhuvud Kris Jenner samt syskonen Kylie Jenner, Kim Kardashian och Khloé Kardashian. Chyna anklagar den kända familjen för att bland annat ha stoppat hennes och ex-partnern Robs egen realityserie efter en säsong 2017.

Hela historien är anmärkningsvärd, men det som fått internet att surra är rättegångsteckningarna som släppts i dagarna.

Annons

Syskonen Kardashian/Jenner vittnar

familjen kardashian/jenner
Teckningarna som publicerats på familjen Kardashian/Jenner överensstämmer inte särskilt väl med hur de ser ut i verkligheten, menar fans. Här är gänget samlade framför kameran. Övre raden från vänster till höger: Kourtney Kardashian, Kendall Jenner, Kris Jenner. Undre raden från vänster till höger: Kim Kardashian, Khloé Kardashian och Kylie Jenner.

Robs mamma Kris Jenner samt syskonen Kylie Jenner, Kim Kardashian och Khloé Kardashian är tilltalade i målet och befann sig på måndagen i rätten i Los Angeles när fallets jurymedlemmar skulle utses. Det är ett första steg i rättegången som sedan beräknas ta 7-10 dagar.

Fotografer var inte välkomna in i rättssalen, däremot hade flera internationella medier anlitat tecknare som ritade av så väl Blac Chyna som Kris Jenner och syskonen Kardashian/Jenner. Efter att teckningarna nu blivit publicerade reagerar många fans på hur olikt verken är familjemedlemmarna IRL.

Annons

Se rättegångsteckningarna här

rättegångssketch
Avbildade från vänster till höger: Khloé Kardashian, Kim Kardashian, Kylie Jenner och Kris jenner.
rättegångssketch
Fansen känner inte igen syskonen Kardashian/Jenner på teckningarna från rättssalen.
rättegångssketch
Kris Jenner, längst till höger, är sig mest lik på teckningarna menar fansen.
Annons
rättegångssketch
Teckningarna på Blac Chyna anses ser mer verklighetstrogna ut.
rättegångssketch
Ett antal olika tecknare var på plats i rätten för att dokumentera Blac Chyna och familjen Kardashian/Jenner. Här avbildad av en annan tecknare än ovan.
rättegångssketch
Teckning på Blac Chyna inifrån rättssalen.
Annons

FANSENS REAKTIONER: SER OLIKT UT

Den brittiska tabloiden Daily Mail rapporterar om flertalet kommentarer i sociala medier.

”Rättegångstecknaren är uppenbarligen INTE ett fan av Kardashians. Dessa fula avbildningar av Kim, Khloé och Kylie är hysteriska och visar hur mycket de har vanställt sig själva på ytterst oattraktiva vis. Bra för Kris dock. Hon ser bra ut”, skriver en Twitter-användare.

blac chyna
Blac Chyna på väg ut från rättssalen i Los Angeles.

Andra menar att tecknarna måste vara ”Team Chyna” då bilderna på henne är mer överensstämmande med verkligheten.

Annons

Rob Kardashian och Blac Chynas relation – tidslinje

rob kardashian och blac chyna
Rob Cardashian och Blac CHyna var ihop drygt ett år.

Blac Chyna och Rob Kardashian var ett par från början på 2016 fram till sommaren 2017. Under den korta tiden hann de spela in realityserien Rob & Chyna, förlova sig och få dottern Dream ihop. Men relationen var stormig och i samband med uppbrottet läckte Rob nakenbilder på sin baby mama och anklagade henne för otrohet. Chyna å sin sida beskyllde Rob för fysisk misshandel.

”Rob du slog mig sönder och samman men låtsas som ingenting!!!!! Du slog mig jag svär på gud!!!! Jag svär på mina barn men jag ska hålla tyst för du är en Kardashian”, skrev hon på Snapchat.

Sedan dess har Rob fått besöksförbud och ex-paret har bråkat i rätten om vårdnaden över dottern Dream, och hur mycket underhåll Rob ska betala till Chyna.

I det nu aktuella målet stämmer Blac Chyna familjen Kardashian på drygt 100 miljoner dollar för ärekränkning och ekonomisk skada då hon anser sig ha blivit satt i dålig dager av dem.

Källa: Daily Mail, Expressen, Us Weekly

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons