Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Kendall Jenners färgglada frisyrer genom åren – från blått till rött

04 mar, 2022 
AvJessica Rådne
kendall jenner
Kendall Jenners nya kopparröda svall har gjort succé på modeveckan i Milano och Paris. Här är tidigare gånger då stjärnan satsat på ett färgglatt barr!
Annons
7 saker du vill veta om Kendall JennerBrand logo
7 saker du vill veta om Kendall Jenner

År 2015 postade Kendall Jenner den nu klassiska bilden på Instagram där hon ligger på golvet och hennes utsläppta hår har lagts till rätta likt en gloria av hjärtan kring hennes huvud. Bilden blev den mest gillade på plattformen det året, med 3,1 miljoner likes.

– Jag hade en dålig dag. Jag hade oflyt. Jag kände ”Alla suger”. Och det var då jag skapade mig bästa bild nånsin. Jag låg och lekte med håret. Jag tänkte ”Är det här bra?” Och sen bara la jag upp bilden, och jag minns hur gilla-makeringarna ramlade in direkt, och jag sa ”ojdå”, har Kendall senare förklarat för Vogue när om ombetts beskriva historien bakom den uppmärksammade bilden.

Annons

Sedan dess har Kendall fortsatt att leka med sitt hår, främst i form av olika färgval. Nu ska vi kolla in de olika kulörer hon rockat på huvudet.

Rosa hår med mörka rötter

I oktober 2015 postade Kendall Jenner en bild på Instagram där hon poserar i rosa axellångt hår med mörka rötter. Hon höll den kort och consist i caption med orden ”pink baby”. I kommentarerna jublade följare och inlägget fick över 1,5 miljoner likes.

kendall jenner och kim kardashian
Strike a pose! Kendall Jenner och Kourtney Kardashian.

Några år senare, 2019, poserade Kendall i en selfie tillsammans med storasyrran Kourtney Kardashian. Återigen bar Kendall rosa barr, den här gången med långa lockar och sidbena.

Annons

Blått hår på catwalken

kendall jenner i blå lugg
Kendall Jenner i sin blågröna lugg på Fendis visning.

Under Fendis visning på modeveckan i Milano 2017 klev Kendall ut en slickad, uppsatt frisyr med turkosblå snedlugg. Frisyren var ett stilgrepp från modehusets sida, Kendalls modellkollegor Gigi Hadid och Bella Hadid bar likadana när de gick ut catwalken under visningen.

Kendalls mamma Kris Jenner visade sitt stöd i ett Twitterinlägg. ”Min skönhet Kendall”, skrev hon och postade bild från första parkett.

Långt och platinablont

kendall jenner i blont hår
Här ser vi blonda längder på modellen Kendall Jenner.

År 2016 satsade Kendall på en lite längre frisyr i platinablont. För att få till en naturligare och mjukare look, behöll hon rötterna i sin naturligt mörkbruna färg. Kendall fångades på bild i frisyren av paparazzi, och kändisvänner.

Annons

Nedan poserar blondinen Kendall med sin modell-BFF Gigi Hadid.

kendall jenner och gigi hadid
Best friends forever! Kendall Jenner med Gigi Hadid.

Kopparrött i Milano och Paris

kendall jenner
Kendall Jenners senaste succéhår är kopparrött.

Senast i raden av färgval är det kopparröda svall Kendall nyligen steg ut med på Pradas catwalk under modeveckan i Milano 2022. När hon veckan därpå dök upp på modeveckan i Paris var färgen intakt. Är detta Kendalls nya favoritfrisyr?

Källa: Insider, E! News

Foto: TT, Instagram

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons