Kendall Jenners färgglada frisyrer genom åren – från blått till rött

kendall jenner

Kendall Jenners nya kopparröda svall har gjort succé på modeveckan i Milano och Paris. Här är tidigare gånger då stjärnan satsat på ett färgglatt barr!
04 mars, 2022
1:26

Efter reklamen: 7 saker du vill veta om Kendall Jenner

(1:26)

Slå på ljud

År 2015 postade Kendall Jenner den nu klassiska bilden på Instagram där hon ligger på golvet och hennes utsläppta hår har lagts till rätta likt en gloria av hjärtan kring hennes huvud. Bilden blev den mest gillade på plattformen det året, med 3,1 miljoner likes.

– Jag hade en dålig dag. Jag hade oflyt. Jag kände ”Alla suger”. Och det var då jag skapade mig bästa bild nånsin. Jag låg och lekte med håret. Jag tänkte ”Är det här bra?” Och sen bara la jag upp bilden, och jag minns hur gilla-makeringarna ramlade in direkt, och jag sa ”ojdå”, har Kendall senare förklarat för Vogue när om ombetts beskriva historien bakom den uppmärksammade bilden.

Sedan dess har Kendall fortsatt att leka med sitt hår, främst i form av olika färgval. Nu ska vi kolla in de olika kulörer hon rockat på huvudet.

Rosa hår med mörka rötter

I oktober 2015 postade Kendall Jenner en bild på Instagram där hon poserar i rosa axellångt hår med mörka rötter. Hon höll den kort och consist i caption med orden ”pink baby”. I kommentarerna jublade följare och inlägget fick över 1,5 miljoner likes.

kendall jenner och kim kardashian

Strike a pose! Kendall Jenner och Kourtney Kardashian.

Några år senare, 2019, poserade Kendall i en selfie tillsammans med storasyrran Kourtney Kardashian. Återigen bar Kendall rosa barr, den här gången med långa lockar och sidbena.

Blått hår på catwalken

kendall jenner i blå lugg

Kendall Jenner i sin blågröna lugg på Fendis visning.

Under Fendis visning på modeveckan i Milano 2017 klev Kendall ut en slickad, uppsatt frisyr med turkosblå snedlugg. Frisyren var ett stilgrepp från modehusets sida, Kendalls modellkollegor Gigi Hadid och Bella Hadid bar likadana när de gick ut catwalken under visningen.

Kendalls mamma Kris Jenner visade sitt stöd i ett Twitterinlägg. ”Min skönhet Kendall”, skrev hon och postade bild från första parkett.

Långt och platinablont

kendall jenner i blont hår

Här ser vi blonda längder på modellen Kendall Jenner.

År 2016 satsade Kendall på en lite längre frisyr i platinablont. För att få till en naturligare och mjukare look, behöll hon rötterna i sin naturligt mörkbruna färg. Kendall fångades på bild i frisyren av paparazzi, och kändisvänner.

Nedan poserar blondinen Kendall med sin modell-BFF Gigi Hadid.

kendall jenner och gigi hadid

Best friends forever! Kendall Jenner med Gigi Hadid.

Kopparrött i Milano och Paris

kendall jenner

Kendall Jenners senaste succéhår är kopparrött.

Senast i raden av färgval är det kopparröda svall Kendall nyligen steg ut med på Pradas catwalk under modeveckan i Milano 2022. När hon veckan därpå dök upp på modeveckan i Paris var färgen intakt. Är detta Kendalls nya favoritfrisyr?

Källa: Insider, E! News

Foto: TT, Instagram