Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Galna saker Kim Kardashian lagt pengar på

08 mar, 2022 
AvEmma Castman
Kim Kardashian
Guldtoaletter, Louis Vuitton-soptunnor och Swarovski-kylskåp är tre exempel på investeringar som Kim Kardashian valt att göra. Här listar vi ytterligare exempel på annorlunda prylar som stjärnan lagt pengar på.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kim Kardashians stilresa genom årenBrand logo
Kim Kardashians stilresa genom åren

När det kommer till att spendera pengar på sig själv och sin familj verkar Kim Kardashian inte tveka det minsta. Från lyxiga födelsedagsfester till lackering av bilar. Ja, vissa investeringar är galnare än andra. Nedan är sju exempel på udda prylar som Kim K valt att spendera sin förmögenhet på.

Målning av bilar

Tro det eller ej men Kim Kardashian ska ha betalat omkring 100 000 dollar för att få sina lyxbilar i samma nyans som hennes hus. Det är i en videointervju med Vogue som stjärnan avslöjar att hon valt att måla både sin Lamborghini, Rolls Royce och Maybach i en grå kulör, med målet att få bilarna att smälta in bättre i hus-miljön.

Annons

Diamanter och opaler för tänderna

Ja, visst låter det både opraktiskt och udda att investera i dyra diamanter och opaler till tänderna? Men det är precis vad Kim Kardashian valt att göra. Så sent som förra året postade Kim K en bild på Instagram där hon visade upp en glimmande tandrad, och det var inte första gången hon valde diamantprydda tänder som accessoar. 2019 lät hon till exempel tänderna prydas av diamanter två gånger, varav de vid det ena tillfället var formade som hennes namn.

Guldpläterade toalettstolar

På tal om saker som glimmar… När Kim Kardashian och Kanye West fortfarande var ett par var de inte de som snålade in på extravagant inredning. I ett hus som paret köpte 2013 ska de till exempel ha investerat i fyra toalettstolar i guld. Något som enligt uppgifter ska ha kostat Kim och Kanye hela 750 000 dollar.

Födelsedagsfester på privata ö:ar

Kim Kardashian chockade många när hon bestämde sig för att hyra en hel ö för att fira sina 40-årsdag. Stjärnan ska ha bjudit med vänner och familj för en fem dagar lång semester som innehöll allt från galna fester till roliga aktiviteter. Prislappen? Cirka 2 miljoner dollar…

Annons

Och det är inte första gången Kim K hyr en ö för att fira något. 2017 gjorde hon samma sak utanför Floridas kust för att fira Kanye Wests födelsedag .

Jackie Kennedys Cartier-klocka

2017 köpte Kim Kardashian Jackie Kennedys Cartier-armbandsur i guld från 1962, en investering som enligt uppgifter ska ha kostat henne närmare 400 000 dollar. Kim valde senare att bära klockan när hon träffade Donald Trump i Vita huset, och till Vogue har hon sagt att klockan gav henne mycket styrka och kraft i det mötet.

Louis Vuitton-soptunnor

På Snapchat postade Kim Kardashian en bild på sina soptunnor och självklart ser de inte ut som alla andras. Nej, Kim K:s sopor slängs i tunnor signerade Louis Vuitton. Det är oklart om stjärnan köpt soptunnorna själv, men oavsett är det en lyx som få kan relatera till.

Kylskåp med Swarovski-kristaller

Det verkar minst sagt som att Kim Karadashian har en förkärlek för saker som glimmar, och det syns även i stjärnans kök. När Kim och Kanye bodde tillsammans ska de nämligen ha valt att beklä ett av sina kylskåp med Swarovski-kristaller… Därtill ska paret ha inverterat i Electrolux-apparater för över 1 miljon dollar.

Artikelinspiration: Yourtango.com

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons