Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Oscarsgalans goodiebag 2024 är värd 1,5 miljoner kronor – se innehållet

11 mar, 2024 
AvCassandra Lindblom Riso
goodiebag oscarsgalan 2024
TT
Vinnare eller ej på Oscarsgalan – när det kommer till goodiebagen är alla vinnare. ELLE har kikat på innehållet som har ett totalt värde om närmare 1,5 miljoner kronor.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Lista: Stjärnornas dyraste klänningar genom tidernaBrand logo
Lista: Stjärnornas dyraste klänningar genom tiderna

I natt svensk tid gick Oscarsgalan 2024 av stapeln och de största filmprestationerna från det gångna året prisades under ceremoniernas ceremoni. Emma Stone vann en statyett för Årets bästa kvinnliga skådespelare och filmen Oppenheimer prisades i hela sju kategorier. Men vinnare eller ej spelar ingen roll när det kommer till goodiebagen som i år har ett värde av närmare 1,5 miljoner kronor.

billie eilish oscarsgalan 2024
Finneas O'Connell och Billie Eilish gick inte bara hem med statyetter – utan den åtråvärda goodiebagen ocksåTT
Annons

Innehållet i goodiebagen på Oscarsgalan

Goodiebagen delas ut av företaget Distinctive Assets och kallas kort och gott för ”Alla vinner”. I påsen, som de nominerade och lyckliga Oscarsvinnarna går hem med, finns över 70 sponsorer som bidragit med bland annat en all inclusive-resa till exklusiva Chalet Zermatt Peak, en skidresort i Schweiz, en sju dagars resa till lyxiga Golden Door, en spaanläggning i Kalifornien, samt tre nätter i en privat villa i exotiska St. Barths.

Men det är inte bara resor i goodiebagen – påsen innehåller även en rad dyra beautyprodukter, näringstillskott, örngott i silke, lyxig vegansk choklad, lakrits, rosor, prisvinnande gin, exklusiva köksprylar, böcker och lampor i infrarött ljus. Nytt för i år är att man också donerar 10 000 veganska hundmåltider till Petas Global Compassion Fund. Här kan du se hela listan över innehållet.

Och inte helt otänkbart har goodiebagen kritiserats en rad gånger genom åren, både av tittare och av vinnarna själva. Bland andra komikern Ricky Gervais menar att det är verklighetsfrånvänt att goodiebagens värde är högre än vad en ”vanlig” person bara kan drömma om att tjäna på ett helt år.

Guldbaggegalan 2024: Det bästa modet på röda mattanBrand logo
Guldbaggegalan 2024: Det bästa modet på röda mattan

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons