Nya skådespelarna i You säsong 3 och rollerna de kommer att spela

16 okt, 2020 
AvSaga Pettersson
Netflix-succén You är på gång med en tredje säsong, och nu avslöjar Netflix vilka nya karaktärer vi kommer att få bekanta oss med i den nya säsongen!
Annons
10 serier med högsta betyg på IMDb
10 serier med högsta betyg på IMDb

Det kommer snart en tredje säsong av nagelbitaren You, tv-serien som fått oss att sitta som fastklistrade vid skärmen – kanske med händerna framför ögonen då och då. I serien har vi fått följa huvudkaraktären Joe, som spelas av Penn Badgley, som både är en spännande och obehaglig karaktär.

Två nya karaktärer i You säsong 3

Nu bekräftar Netflix att vi kommer att få se två nya ansikten i den nya säsongen. Shalita Grant kommer att spela rollen som Sherry, en så kallad ”mom-fluencer” som verkar vara en reko tjej, men egentligen är hon en elak tjej som bara låtsas välkomna Love, som spelas av Victoria Pedretti, till sitt sociala liv.

Det andra nya ansiktet som vi kommer att få bekanta oss med är Travis Van Winkle, som spelar den rika snubben Cary, som bjuder in Joe i sin umgängeskrets.

Vad som kommer att hända med dessa nya karaktärer återstår att se, men det låter inte o-spännande direkt.

Så blir säsong 3 av You

Vad den tredje säsongen kommer att handla om har Netflix inte gått ut med än. Säsong 1 och 2 av You baseras på böckerna You och Hidden Bodies, skrivna av Caroline Kepnes. Det finns ingen tredje bok att basera säsong 3 på, så vad den kommer att handla om blir en total överraskning.

Annons

Men om vi minns tillbaka på hur säsong två slutade får vi en del tankar kring hur den kan komma att bli. Joe och Love slog sig till ro i det lilla huset i väntan på att deras dotter skulle födas. Och så klart bodde det ju en vacker kvinna i huset bredvid som såg ut att fånga Joes uppmärksamhet mer än mamman till hans kommande barn – behöver vi säga mer? Kanske har vi lärt oss att Joe bara kan ha sina ögon på en kvinna åt gången.

När den har premiär på Netflix är dock inte bekräftat än.

Foto: Netflix

LÄS MER:

Annons
Innehåller annonslänkar