Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Lily Collins avslöjar Emily in Paris riktiga ålder

16 okt, 2020 
AvLouise Berglund
AvLouise Åström
Lily Collins som Emily in Paris
Lily Collins har avslöjat Emily in Paris ålder i den populära tv-serien. Det visar sig att hon är 22. På Twitter får nu serien ännu mer kritik.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Hon är både trendmedveten och målmedveten. Iklädd buckethat och matchande kappa tar hon Paris med storm - samtidigt som hon stöter på en hel del kulturkrockar. Jag pratar såklart om huvudkaraktären Emily i Netflix nya serie Emily in Paris.

Emily in Paris hade premiär den andra oktober och klättrade på bara en vecka upp i toppen av listan över det innehåll som är mest sett. Huvudrollen spelas av Lily Collins och i en ny intervju avslöjar hon nu Emilys ålder.

Emily in Paris
Emily in Paris är 22 år gammal i serien, avslöjar Lily Collins.

– Jag tror inte att vi någonsin får en specifik ålder på henne men jag tror att hon är ganska nyexad från college. Det här är kanske hennes första år efter examen. Jag vill säga att hon är ungefär 22 år gammal, säger Lily Collins i brittiska Vogue och fortsätter:

Annons

– Hon har tillräckligt med erfarenhet från företaget i Chicago och har förtjänat sin chefs respekt. Hon är smart och innovativ och det här är inte hennes första försök. Hon är utbildad i ämnet och har gjort praktik tidigare.

Tv-serien har fått kritik

Även om många hyllar serien för att den är trendig, lättsmält och romantisk har den fått en hel del kritik. Vissa menar på att den är klichéartad, överdriven och att den målar upp en falsk, idyllisk bild av Paris.

Därför pratar alla om Emily in ParisBrand logo
Därför pratar alla om Emily in Paris

Reaktionerna efter att Lily Collins avslöjat att Emily är ungefär 22 år gammal var inte heller speciellt positiva. Diskussioner utbröt på Twitter där många menade att det är orimligt att en person så tidigt i sin karriär skulle få ansvar över så stora kunder. I serien jobbar Emily med världskända märken och gör ofta precis som hon vill innan hon meddelar sin chef.

Emily in Pris age
Emily och hennes kompis Camille i tv-serien.

”Franska klichéer och det faktum att Emily in Paris låtsas att en 22-åring bara kan posta vilket innehåll hon vill hos globala kunder utan att tvingas få det godkänt av ungefär 67 personer innan får mig att bara lmaooo", skriver en användare på Twitter.

”Om Emily in Paris verkligen är 22 borde det innebära att hon, någonstans på vägen, skippade två år i skolan för att hinna med en masterexamen i sociala medier-strategier. Verkar omöjligt”, skriver en annan.

Läs mer:

Emily in Paris – 8 saker vi måste prata om

5 saker som gör att vi alla vill vara Emily in Paris

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons