Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Nya bilderna på Matilda Ledger – är en kopia av sin pappa Heath

28 feb, 2023 
AvLinda Strömbäck
Heath Ledger och Matilda Ledger
Heath Ledger och Michelle Williams välkomnade dottern Matilda 2005. I dag har kändisdottern blivit 17 år gammal – och är onekligen sin pappa upp i dagen. Se de nya bilderna här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
10 orsaker att hata dig – det gör skådespelarna i dagBrand logo
10 orsaker att hata dig – det gör skådespelarna i dag

Skådespelaren Heath Ledger tog hela Hollywood med storm efter sin roll som Patrick Verona i 10 orsaker att hata dig år 1999. Efter det gjorde han succéinsatser i filmer som Brokeback Mountain och The Dark Night – som han även erhöll en Oscar för 2009 efter att han tragiskt gått bort i en överdos året innan. I dag har det gått 15 år sedan Heaths bortgång, men hans minne lever ännu kvar – inte minst genom hans dotter Matilda.

Michelle Williams och Heath Ledgers dotter Matilda

Heath Ledger och skådespelaren Michelle Williams träffades under inspelningen av Brokeback Mountain 2004, och blev snabbt ett omtalat par i Hollywood. Paret fick sedan en dotter året därpå, men när Matilda endast var två år gammal valde Heath och Michelle att separera. Ett år senare möttes världen av den tragiska nyheten att Heath Ledger gått bort.

Annons

– Det finns ett uppenbart hål i mitt och Matildas liv. Naturligtvis är instinkten att vilja fylla det hålet och få det att försvinna. Men det jag har kommit fram till är att det är omöjligt. Ingenting kommer att fylla det hålet, för det vi vill ha tillbaka kan vi inte få, vilket är den här personen, berättade Michelle Williams i en intervju med Marie Claire ett par år efter Heaths bortgång.

– Jag tänker inte skynda på någonting och springa runt som en galen person och göra mig själv galen. Jag kommer att respektera frånvaron. Jag försöker inte fylla på någonting. Det är vad det är, berättade Michelle.

Michelle Williams och Heath Ledger 2006
Michelle Williams och Heath Ledger 2006

Matilda Ledger idag

I dag har Matilda Ledger blivit 17 år gammal och bor i New York med sin mamma, sin bonuspappa Thomas Kail och två halvsyskon. Och Matilda blir ofta jämförd med sin pappa. Bland annat berättade Matildas farfar tidigare att hon påminner mycket om Heath till utseendet, men även i sin personlighet.

Annons

– Hon har jättemånga av hans manér. Hon är väldigt nyfiken, hon har hans energi. Heath sov aldrig när han var liten och Matilda är likadan. Hon är ett energiknippe och hon har som en lillen aura runt sig. Heath var också sådan. Så det är verkligen fantastiskt, berättade Kim Ledger för The Project.

Nyligen fångades Matilda Ledger på bild på New Yorks gator – och är mer lik sin pappa Heath än någonsin. Se de nya bilderna här!

Matilda
Matilda Ledger
Annons
Matilda Ledger

Foto: TT, Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons