Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

J.Lo visar upp nya bilderna på tvillingarna

27 feb, 2023 
AvLinda Strömbäck
Jennifer Lopez
På sina tvillingars födelsedag valde Jennifer Lopez att hylla Emme och Max med en speciell video på Instagram. Se de fina bilderna här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Se kändisar som gjort slut men sedan återförenatsBrand logo
Se kändisar som gjort slut men sedan återförenats

2008 välkomnade Jennifer Lopez, och dåvarande maken Marc Anthony, tvillingarna Emme och Max till världen. Nyligen fyllde kändisbarnen hela 15 (!) år – vilket J.Lo valde att lyfta med en fin hyllning på Instagram.

Se bilderna här!

Jennifer Lopez bilder på Emme och Max

I ett inlägg på Instagram delar nu J.Lo med sig av nya bilder på sina tvillingar. Till Taylor Swifts låt Fifteen visas bilder från tvillingarnas uppväxt, tvillingarna idag, och även några tillsammans med sin styvpappa Ben.

”Grattis på födelsedagen mina fina, kloka kokosnötter. Jag är så stolt över er båda på alla sätt man kan. Ni skänker mig så mycket glädje i mitt hjärta och min själ. Jag kommer älska er längre än för evigt.” skriver Jennifer Lopez till inlägget.

”Någon annan än jag som är rörd just nu?” kommenterar ett fan i kommentarsfältet.

Jennifer Lopez om nya bonusfamiljen

I en intervju med Today berättade J.Lo nyligen om känslorna kring att bli en stor bonusfamilj – nu när hon och Ben Affleck samlat alla fem barn under samma tak.

Annons

– Vi flyttade ihop och barnen flyttade ihop, så det har varit en riktigt känslosam förändring, men samtidigt så har alla mina drömmar gått i uppfyllelse. Det har varit ett fantastiskt år. Antagligen det bästa året sedan mina barn föddes, berättade Jennifer Lopez och fortsatte:

– Det har varit en sådan otrolig resa. Och en sak som jag tänkt på hela mitt liv är om kärlek finns på riktigt, och om äkta kärlek ens existerar. Och det jag har kommit fram till är att det är när två personer finner varandra, och lovar varandra att oavsett vad som händer så kommer vi ta oss igenom det, berättade J.Lo.

Foto: TT, Instagram

Annons