Nu kommer säsong två av Hjem til jul – kolla in trailern!

03 nov, 2020 
AvNina Nyström
AvNina Nyström
Från Hjem till jul 2
Hurra! Förra årets mysiga norska succéserie är tillbaka. Här är allt vi vet om Hjem til jul säsong 2 och när den har premiär.
Annons

Hjem til jul, eller Home for Christmas, blev snabbt en snackis och favorit hos många när den släpptes på Netflix lagom till jul förra året. 30-åriga Johannes jakt på kärleken (som verkligen växlas upp i december, eftersom hon ju råkat säga att hon har en pojkvän som ska följa med hem till jul) blev Norges mest sedda Netflix-serie någonsin. Och slutet avslöjade nästan att det skulle komma en fortsättning.

För minns du hur förra säsongen slutade? Det knackade på dörren – men vi fick aldrig se vem som stod där. Snart får vi veta. Enligt Netflix teaser verkar det dock inte som att Johanne levt lycklig i alla sina dagar med den som stod utanför dörren.

Det här handlar Hjem til jul säsong 2 om

För nu är det jul igen – och vi får åter följa Johanne och hennes sökande efter kärleken. Så här beskriver Netflix säsong 2:

”Är du redo när kärleken knackar på dörren? Följ Johannes jakt på evig, varm och äkta kärlek ännu en december. När familjen och världen runt henne faller samman – hur ska hon då kunna tro på genuin och evig kärlek? Finns den överhuvudtaget och kommer hon att hitta den rätte att ta med hem till jul i år?”

Annons

Är Felix Sandman med i Hjem til jul säsong 2? (Spoilervaring)

För den som hade hoppats på att det var Felix Sandmans charmiga rollfigur Jonas som stod i dörren så verkar det tyvärr tveksamt, hans namn står inte med i rollistan.

Då har Hjem til jul säsong 2 premiär

I år blir det dock inte adventsmys med serien, utan vi får vänta fram till 18 december innan serien släpps. Men julstök i den mysiga lilla norska stan låter som en perfekt uppladdning dagarna innan jul också.

Se trailern till Hjem til jul (Home for Christmas) 2

LÄS MER:

Annons
Innehåller annonslänkar