Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Young Royals-aktuella Nikita Uggla om stora TikTok-favoriten

07 mar, 2024 
AvLovisa Lundström
nikita uggla porträtt
Gabriel Uggla
Hon är aktuell som Felice i sista säsongen av Young royals på Netflix, men vad tittar hon själv på? Vi bad skådespelaren Nikita Uggla dela med sig av sina kulturfavoriter just nu.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Min look #9 - Frida ArgentoBrand logo
Min look #9 - Frida Argento

Nikita Uggla gör succé som Felice i Netflix-serien Young Royals som är tillbaka med en sista säsong den 8 mars. ELLE fick en pratstund med skådespelaren för att höra vilka hennes egna kulturfavoriter är just nu!

nikita uggla omar rudberg edvin ryding elle-galan
Nikita Uggla, Omar Rudberg, Edvin Ryding, Wilma Lidén på ELLE-galan.TT

TITTAR PÅ

Love on the spectrum är en stark favorit här hemma just nu. Jag tycker det är fint att få följa så många olika personer och deras letande efter kärlek. Det känns så äkta och fint att få ta del av deras resor.”

Annons

LÄSER

”Jag är ju så extremt dålig på att läsa skönlitterära böcker så just nu läser jag mestadels i en bok som heter Omvårdnad på akademisk grund.”

PÅ REPEAT

”En artist som jag alltid kan lyssna på är Mwuana och låten Craftmanship har nog gått på repeat i snart två år om jag ska vara helt ärlig.”

PODDFAVORIT

”Jag är ju en riktig krimnörd och älskar dokumentärer om svenska fall eller liknande så podden Fallen jag aldrig glömmer med Hasse Aro är en stadig favorit.”

BESÖKER

”Älskar att åka hem till mina kära gudföräldrar i Norrtälje. Alltid så lugnt och mysigt där ute på landet och jag får alltid en liten känsla av hemma i Skåne där.”

FÖLJER

”Jag är ju besatt av Tiktok så tillbringar alldeles för mycket tid där och kollar då ofta på ett konto som heter sol_tun som har en kopiös mängd olika djurvideos. Skulle kunna sitta i timmar och kolla på katter som gör roliga grejer.”

Nikita Uggla och Frida Argento om Young Royals säsong 2: “Vi har lagt in själ och hjärta”Brand logo
Nikita Uggla och Frida Argento om Young Royals säsong 2: “Vi har lagt in själ och hjärta”

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons