Nicole Richies ovanliga bild med dottern Harlow

Nicole Richie

Nicole Richie och Joel Maddens dotter har vuxit upp. Idag är Harlow 15 år gammal – och på morsdag fick fansen en glimt av kändisdottern på Instagram. Se bilden här!
16 maj, 2023
Det här är Sofia Richie
0:38

Efter reklamen: Det här är Sofia Richie

(0:38)

Slå på ljud

Joel Madden och Nicole Richie välkomnade sitt första barn, dottern Harlow White Kate Madden, 2008. Ett år senare fick de även en son – Sparrow James Midnight Madden. Men sedan parets barn kom till världen har de sällan visats upp i offentligen.

Se ovanliga bilden på parets 15-åriga dotter här!

Kate Winslet poserar på röda mattan med dottern Mia – se bilderna här

Nicole Richies dotter Harlow

Nicole Richie och Joel Madden har sedan start valt att hålla sina barn utanför rampljuset – med några få undantag. När Harlow fyllde 13 år publicerade Nicole en födelsedagshyllning till sin dotter på Instagram. I inlägget visade hon upp en gammal bild från när dottern var nyfödd.

”Här är du 3 månader gammal. Och idag är du 13. Du lyser upp mitt liv med din närvaro och har inte heller några problem med att lysa upp mitt sovrum med din mobilskärm. Det finns inget bättre än att se dig växa till den unga kvinnan som du är. Jag är så lycklig över att jag får vara din mamma.” skrev Nicole till bilden.

nya bilden på Harlow White Kate

Och nyligen delade Nicole med sig av ytterligare en unik bild på sin dotter. På morsdag hyllade Nicole nämligen sin mamma Brenda Harvey Richie på Instagram. På sin Instastory la hon upp en bild där flera familjemedlemmar kramade om Brenda – Nicole själv, systern Sofia, och även dottern Harlow.

”Vi älskar dig allihopa. Grattis på morsdag, drottning!” skrev Nicole Richie till bilden.

Se ovanliga bilden på Harlow här!

Nicole Richies Instastory

Nicole Richies instastory.

Instagram/@nicolerichie
Lionel Richies fina ord om Nicole Richies adoption

Källa: E Online

Foto: TT, Instagram