Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Nicole Falciani väntar sitt första barn – se fina avslöjandet

08 aug, 2022 
AvLinda Strömbäck
Nicole Falciani
Influencern och ELLE-profilen Nicole Falciani ska få barn! I en video på Instagram delar hon med sig av de lyckliga nyheterna: ”Vi längtar efter att få träffa dig”
Annons

ELLE-profilen och influencern Nicole Falciani ska bli mamma. På Instagram berättar att hon väntar barn med kärleken Adem Berisha: ”Halva delen är jag och halva delen är min favoritperson”

VIDEO: Se Nicole Falcianis bästa looks på röda mattan genom årenBrand logo
VIDEO: Se Nicole Falcianis bästa looks på röda mattan genom åren

Uppbrottet från Eric Saade

Nicole Falciani var tidigare förlovad med Eric Saade och planerade att gifta sig i maj 2020. När pandemin satte stopp för bröllopet, blev det istället uppskjutet till hösten. Men under sommaren 2020 berättade Nicole att förhållandet mellan henne och Eric istället var över.

– När han sa att han ville göra slut trodde jag bokstavligt talat att jag skulle dö. Det gjorde fysiskt ont i kroppen. Jag fick svårt att andas och fick ett tryck över bröstet. De första veckorna försökte jag bara överleva. Det är ingen som har dött av hjärtesorg, men jag kände att jag skulle göra det, berättade Nicole tidigare för ELLE.

Annons

Nicoles nya kärlek Adem

Men under hösten samma år träffade Nicole Falciani kärleken på nytt – i pojkvännen Adem Berisha.

”Jag dejtade för att det var kul. För att komma ut och för att känna mig uppskattad, snygg, härlig. Jag dejtade inte för att hitta någon ny eller för att bli kär. Men sen kom han och gjorde mig sinnessjukt kär” berättade Nicole i ett blogginlägg.

SE OCKSÅ: 5 saker du kanske inte visste om Nicole FalcianiBrand logo
SE OCKSÅ: 5 saker du kanske inte visste om Nicole Falciani

”Kärleken ändå. Bästa känslan i världen. Värd att hyllas varje dag. Pirret i magen. Nervositeten. Famlande händer. Kyssarna. Den kommer när man minst anar det. Precis som den gjorde för mig i somras” har Nicole också skrivit om kärleken.

Annons

Parets relation har sedan sin start bara fortsatt att blomstra och sedan en tid tillbaka är Nicole och Adem bosatta i Rom, Italien. Nu ska de dessutom bli familj.

Väntar sitt första barn

På Instagram delar Nicole med sig av de lyckliga nyheterna att hon och kärleken Adem väntar barn. I en video går paret hand i hand och när de går ur bild syns en tvättlina med ett bebisplagg.

”Halva delen är jag och halva delen är min favoritperson. Vi längtar efter att få träffa dig” skriver Nicole till videon på Instagram.

Stort grattis Nicole och Adem!

Foto: Instagram

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons