Nick Jonas första ord om livet som nybliven pappa till dottern Malti

Nick Jonas och Priyanka Chopra

Nick Jonas blev pappa till dottern Malti i januari. Nu öppnar han för första gången upp om livet som förälder i en intervju med The Today show.
19 maj, 2022
1:11

Efter reklamen: Det här heter kändisarnas barn födda 2021

(1:11)

Nick Jonas gifte sig med skådespelaren Priyanka Chopra i Indien 2018. I början av året avslöjade makarna via ett inlägg på Instagram att de utökat familjen med en liten bebis.

“Vi är överlyckliga över att kunna bekräfta att vi har välkomnat en bebis via surrogat. Vi ber med all respekt om att få vara ifred under denna speciella tid när vi fokuserar på vår familj”, skrev de på sociala medier.

Sedan dottern föddes i januari var det länge okänt vad hon fått för namn men i slutet av april kunde amerikanska medier dela att Malti Marie Chopra Jonas är namnet som står skrivet i flickans födelsebevis.

Populära kändispar för 10 år sedan

Tunga starten på föräldralivet

Under morsdag, som i USA firades i början av maj, delade Nick Jonas ett inlägg med den första bilden på dottern Malti. Till bilden berättade han om den tuffa tiden som varit sedan Malti föddes, flickan behövde nämligen vårdas på neonatal intensivvårdsavdelning.

”Under denna morsdag kan vi inte hjälpa att reflektera över dessa senaste månader och den berg–och dalbana vi åkt, som vi nu vet att så många andra också har erfarenhet av. Efter mer än 100 dagar på neonatala intensivvårdsavdelning är våran lilla flicka äntligen hemma. Alla familjers resor är unika och kräver en viss nivå av tro, och även om vår resa innebar några utmanande månader, är det som blir mycket tydligt i efterhand, hur värdefullt och perfekt varje ögonblick är”, skrev Nick på Instagram.

Nick Jonas första ord om livet som nybliven pappa

I en intervju med The Today show har Nick nu för första gången kommenterat det nya livet som pappa muntligt.

– Livet är vackert Hon är en gåva och vi är bara så tacksamma över att hon är tillbaka hemma, säger Nick i intervjun.

Sophie Turner och Joe Jonas kärlekssaga

Se klippet här!

Vad som även kommer på tal under intervjun är att alla tre Jonas Brothers-medlemmarna fått just flickor. Joe Jonas och hans fru Sophie Turner har tillsammans dottern Willa och Kevin Jonas är pappa till döttrarna Alena och Valentina som han har tillsammans med hustrun Danielle Jonas.

– Jonas-familjen fortsätter att växa och det är många flickor. Inga pojkar alls. Mina föräldrar är överlyckliga. Nu är de farföräldrar till fyra vackra flickor, säger Nick till The Today show.

Foto: TT Källa: The Today show