Betydelsen bakom Priyanka Chopra och Nick Jonas dotters namn

Priyanka Chopra och Nick Jonas

Priyanka Chopra och Nick Jonas blev föräldrar till en liten flicka i januari 2022. Nu avslöjas för första gången dotterns namn.
21 april, 2022
1:25

Efter reklamen: 10 av de mest annorlunda kändisbarnnamnen

(1:25)

Slå på ljud

Skådespelaren Priyanka Chopra och artisten Nick Jonas gifte sig i Priyankas hemland Indien år 2018. I början av året fortsatte kärlekssagan med att makarna utökade familjen med en liten bebis. Det var på Instagram som de avslöjade den glädjande nyheten.

“Vi är överlyckliga över att kunna bekräfta att vi har välkomnat en bebis via surrogat. Vi ber med all respekt om att få vara ifred under denna speciella tid när vi fokuserar på vår familj”, skrev de på sociala medier.

Nyheten kom som en chock för fansen då Priyanka och Nick lyckats hålla det hela hemligt.

Priyanka Chopras krav på 10 år yngre maken Nick Jonas

Priyanka Chopra och Nick Jonas dotter har fått ett namn

Sedan dotterns födsel i januari har det varit okänt vad hon ska heta. Men nu kan vi äntligen sluta undra då Priyanka och Nicks dotter har fått ett namn. Malti Marie Chopra Jonas är namnet som står skrivet i flickans födelsebevis, uppger nu TMZ. Hon föddes den 15 januari i San Diego, Kalifornien.

Varför paret valt just namnet Malti är ännu inte känt men Malti härstammar från Indien och betyder doftande blomma eller månsken, enligt namnsajter.

Jonas Brothers-brödernas bebislyckor

Priyanka och Nick är väldigt privata med sitt familjeliv och flickan har ännu inte synts till i offentligheten. Men redan innan paret avslöjade sin bebislycka hade de varit öppna med att barn var något de önskade.

– Vi vill definitivt ha barn, och när tiden är inne så kommer det att ske, sa Priyanka vid ett tidigare tillfälle till People.

Malti är inte det första Jonas brothers-barnet som fötts. Även Nicks bröder Kevin Jonas och Joe Jonas har båda barn. Kevin är pappa till Valentina Angelina Jonas och Alena Rose Jonas. Joe Jonas fick tillsammans med hustrun Sophie Turner sitt första barn under 2020, dottern Willa Jonas – och just nu väntar de sitt andra barn.

Foto: TT